Drie weken terug vroeg Story u als trouwe lezeressen en lezers: moeten we blijven schrijven over het draaideur-liefdesleven van Sylvie Meis, die soms sneller van partner wisselt dan een secondewijzer het klokje rondgaat? Uw reacties waren niet alleen talrijk, maar ook praktisch unaniem: neem Sylvie niet langer serieus, als het om haar relaties gaat. 

Op vier (!) positieve reacties na, vindt u dat er belangrijker zaken zijn om over te schrijven, en bent u niet bijster lovend over Sylvie. Vooral haar rol als moeder wordt bekritiseerd. Hieronder leest u een nog maar kleine bloemlezing van de vele reacties die Story ontving. Uiteraard zullen wij uw mening mee laten wegen als er zich binnenkort weer een nieuwe Meis-minnaar aandient:

Stoppen met die onzin over het liefdesleven van Sylvie. Eén keer knipperen met de ogen en ze heeft alweer een ander. Triest voor haar zoon.
[afzender bekend]

Article continues after the ad

Ik vind het een vreselijk mens. Een lellebel vind ik het maar. Ze houdt alleen van zichzelf en mannen gebruikt ze alleen maar om niet alleen te hoeven zijn. Erg voor haar zoon. Ze durft zich amper te bewegen van de kapsones. Bah. Weg ermee! Wilma

Ik vind dat het hoog tijd wordt om eens te stoppen met La Meis. Ze zoekt geen man maar een fotograaf, want het hele leven draait om haarzelf. Heb met Damián te doen. Wat moet je met zo’n moeder die steeds weer met een nieuwe vriend vakantie viert. Dus voor mij: stoppen met die handel. Marijke

Lees alle reacties in Story. Editie 19 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders