Sylvie Meis (42) is momenteel met haar grote liefde Niclas Castello (42) in Florence om daar dit weekend het jawoord te geven. Het koppel wilde even een romantische 'bruidswandeling' maken, maar zou belaagd zijn door fotografen.

Het aanstaande bruidspaar verliet hotel Villa Cora om samen met wat gasten even een stukje te lopen, maar dat liep niet zoals gepland. Na slechts 100 meter zou het hele gevolg weer rechtsomkeert hebben moeten maken.

Witte jurk

Sylvie is in ieder geval wel al helemaal in de stemming voor dé grote dag. La Meis draagt namelijk een wit zomers jurkje met aan de onderkant een bloemenpatroon. En waar de presentatrice volgens sommige fotografen genoot van alle aandacht, vond Castello deze 'belaging' maar niks. Ook Sylvie's zoon Damián was van de partij: hij liep naast zijn (voormalige) nanny Dörte Bär.

Jawoord

De socialite loopt volgens Duitse media vrijdag naar het altaar en ook de dagen erna viert ze groot feest in Florence. Haar management doet echter geen uitspraken over de planning van de bruiloft. Ook Sylvie gaat tijdens de festiviteiten niets delen op social media. 'Post pas weer na het weekend. Wil in het moment zijn als ik mijn grote liefde trouw en van elke seconde genieten en absorberen', zegt de presentatrice, die tijdens haar huwelijk met Rafael van der Vaart nog een televisieploeg toeliet.

Article continues after the ad

Coronacrisis

De 42-jarige Sylvie en de eveneens 42-jarige Niclas zouden eigenlijk al in juni trouwen, maar dat kon vanwege de coronacrisis niet doorgaan. De presentatrice zei destijds al dat het huwelijk er hoe dan ook zou komen. 'Uitstel is geen afstel', zei ze toen.

Bron: AD, Boulevard | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.