Wesley Sneijder geridderd

Niet alleen maakt Wesley Sneijder in zijn privéleven een moeilijke tijd door, ook op carrièrevlak maakte hij een ingrijpende beslissing. Sneijder kondigde namelijk vorige week aan te stoppen met voetballen. 

Zijn moeder Sylvia houdt gemengde gevoelens over aan deze keuze van haar zoon, zo is te lezen op Shownieuws. In een interview met Party vertelt ze: 'Het is heerlijk om hem weer zo dichtbij te hebben en als moeder vind ik het uiteraard fijn om hem dan weer te kunnen verwennen.' 

Article continues after the ad

Missen

Toch zal deze stap ook wel een groot gemis zijn. 'We hebben zulke mooie momenten meegemaakt tijdens zijn carrière. We zijn overal geweest.' Ook zoon Jessey liet eerder al blijken via social media ontzettend trots te zijn op deze keuze van zijn vader.

Roerige periode

In zijn privéleven maakt de voetballer een roerige periode door. Wesley en Yolanthe, die in 2010 trouwden, maakten in maart bekend uit elkaar te gaan. Verder deden de twee geen mededelingen over de reden van het besluit. Wesley zei op Instagram wel dat hij het meerdere malen verknald had. De voetballer bevestigde deze maand dat ze officieel uit elkaar zijn en zei schoon genoeg te hebben van alle geruchten die in de rondte gaan. Yolanthe doet tot op heden geen uitspraken over de breuk, maar laat door het delen van inspirerende quotes op social media soms toch doorschemeren wat de situatie met haar doet.

Bron: Shownieuws, Party | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.