Sylvia Geersen weet zich inmiddels absoluut geen raad meer met haar ex-man, en heeft dan ook de hulp van misdaadjournalist John van den Heuvel ingeschakeld. Hiermee hoopt ze eindelijk rust te krijgen in haar leven, en hoopt ze dat Rogelio Castro Martinez haar eindelijk met rust laat. "Ik kan het niet alleen."

De liefde tussen het model en haar Mexicaanse liefde is inmiddels aardig gedoofd. Althans, vanuit Sylvia's kant. Het model wordt naar eigen zeggen dagelijks nog lastig gevallen door haar voormalige liefde, wat haar ondertussen niet bepaald in de koude kleren is gaan zitten. Hoewel hun huwelijk na een paar maanden op de klippen liep, is Sylvia op papier nog altijd getrouwd met Regilio. De beste man zou naar verluidt de scheidingspapieren niet willen tekenen, en zou op social media zelfs doen alsof de twee nog steeds een setje zijn.

Tweede stalker

En dat is niet het enige. Sylvia wordt naar eigen zeggen flink gestalkt door de man met wie ze nog niet zo lang geleden in het huwelijksbootje stapte. "Hij blijft met maar stalken en foto’s posten van mij. Ik kom er niet meer vanaf. Ik word knettergek." Alsof dat allemaal nog niet lastig genoeg is, heeft de Rotterdamse er nu ook nog een stalker bij. Deze persoon zou haar net als haar ex-man lastigvallen en heeft tevens ook veel contact met Regilio. 

Hulp

John van den Heuvel snapt als misdaadjournalist dan ook goed dat Sylvia in een vervelende positie zit. “De dader woont in Mexico, dus aangifte doen heeft geen zin. Deze man is behoorlijk in de war. Mogelijk kunnen we zijn omgeving inschakelen die hem kan helpen. Ik kan me voorstellen dat ze er doodsbang van wordt.” Of dat John de nachtmerrie van Sylvie daadwerkelijk kan laten stoppen is nog even afwachten. Maar het is in ieder geval fijn dat het model het nu niet meer alleen hoeft te doen...

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief!


Bron: RTL | Beeld: Peter Smulders

Wesley Sneijder nam onlangs afscheid van het Nederlands elftal. Maar het lijkt erop dat hij samen met Yolanthe óók afscheid neemt van zijn vaderland. Blijven de twee in Qatar of lonkt er een andere exotische plek? 

Sinds de verhuizing naar Qatar is Yolanthe Sneijder vaker in Nederland te vinden dan thuis bij haar Wesley. Maar dat heeft een reden, zo vertelt Yolanthe aan Story. ‘De afgelopen tijd ben ik vooral heel vaak in Nederland geweest voor werk. En dus niet daar.’ Daardoor doken geruchten op dat het niet meer zou boteren tussen de echte-lieden. Klinkklare onzin, volgens Yolanthe. ‘Het gaat hartstikke goed tussen Wes en mij!’ En dat straalde het stel ook uit toen Wesley onlangs in de Johan Cruijff ArenA afscheid nam van het Nederlands elftal en haar legioen. Als gezin namen Wesley, Yolanthe, (stief)zoon Jessey en zijn halfbroertje Xess Xava na afloop van Wesley’s laatste wedstrijd bij Oranje plaats op de middenstip. En ze straalden puur geluk uit. Volgens Yolanthe is haar werk dan ook de enige reden dat ze méér in Nederland vertoeft dan in Qatar, maar: ‘Als ik er ben, heb ik het naar mijn zin. We hebben het er goed, hoor.’ Op de vraag of hun toekomst in Nederland ligt, antwoordt Yolanthe: ‘Ik weet nog niet of wij ooit terugkomen naar Nederland. Dat hangt van Wesley af. Het kan ook zijn dat onze toekomst ergens anders ligt. Ik vind het moeilijk om dat nu te voorspellen.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Geruchten dat haar relatie met Ramon op de klippen is gelopen, worden in Story eindelijk door Berget Lewis bevestigd. ‘Het liep niet tussen ons.’ Maar wie denkt dat Berget met liefdesverdriet rondloopt, slaat de plank mis.

Nadat haar eenjarige huwelijk met Sebastiaan van Rooijen strandde, vond zangeres Berget Lewis (46) nieuw liefdesgeluk bij Ramon. Ze was erg zeker van hun relatie toen ze in 2015, een jaar nadat ze elkaar hadden ontmoet, gingen samenwonen. Berget vertelde in Story: ‘Dat is toch een behoorlijk commitment. Dan zeg je toch tegen elkaar: We willen samenblijven. Voor mijn gevoel doe ik ook niets te snel. Ramon en ik zijn nu ruim een jaar samen. We zijn geen jonge mensen, die in een vlaag van verliefdheid zijn gaan samenwonen. We weten heel goed wat we aan elkaar hebben.’ Berget vertelde zelfs dat ze een huwelijksaanzoek zou accepteren. Maar van een bruiloft kwam het niet.  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP