Sylvia Geersen weet zich inmiddels absoluut geen raad meer met haar ex-man, en heeft dan ook de hulp van misdaadjournalist John van den Heuvel ingeschakeld. Hiermee hoopt ze eindelijk rust te krijgen in haar leven, en hoopt ze dat Rogelio Castro Martinez haar eindelijk met rust laat. "Ik kan het niet alleen."

De liefde tussen het model en haar Mexicaanse liefde is inmiddels aardig gedoofd. Althans, vanuit Sylvia's kant. Het model wordt naar eigen zeggen dagelijks nog lastig gevallen door haar voormalige liefde, wat haar ondertussen niet bepaald in de koude kleren is gaan zitten. Hoewel hun huwelijk na een paar maanden op de klippen liep, is Sylvia op papier nog altijd getrouwd met Regilio. De beste man zou naar verluidt de scheidingspapieren niet willen tekenen, en zou op social media zelfs doen alsof de twee nog steeds een setje zijn.

Article continues after the ad

Tweede stalker

En dat is niet het enige. Sylvia wordt naar eigen zeggen flink gestalkt door de man met wie ze nog niet zo lang geleden in het huwelijksbootje stapte. "Hij blijft met maar stalken en foto’s posten van mij. Ik kom er niet meer vanaf. Ik word knettergek." Alsof dat allemaal nog niet lastig genoeg is, heeft de Rotterdamse er nu ook nog een stalker bij. Deze persoon zou haar net als haar ex-man lastigvallen en heeft tevens ook veel contact met Regilio. 

Hulp

John van den Heuvel snapt als misdaadjournalist dan ook goed dat Sylvia in een vervelende positie zit. “De dader woont in Mexico, dus aangifte doen heeft geen zin. Deze man is behoorlijk in de war. Mogelijk kunnen we zijn omgeving inschakelen die hem kan helpen. Ik kan me voorstellen dat ze er doodsbang van wordt.” Of dat John de nachtmerrie van Sylvie daadwerkelijk kan laten stoppen is nog even afwachten. Maar het is in ieder geval fijn dat het model het nu niet meer alleen hoeft te doen...

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief!

Bron: RTL | Beeld: Peter Smulders