Roxeanne Hazes deelde onlangs het verdrietige nieuws dat ze een miskraam heeft gehad. Ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze met haar verloofde Erik Zwennes een kindje wil. Maar nu blijkt dat ze haar eerste kindje verloor. ‘Een verdrietige periode die een paar maandjes geleden plaatsvond en veel impact op ons heeft gehad.’ Roxeanne kan echter steun krijgen van bekende Nederlandse vrouwen die hetzelfde overkwam, o.a. van Sylvana Simons. 

Bij haar echtgenoot Frank van Hoorn leek Sylvana Simons (46) eindelijk de rust te hebben gevonden waar ze zo lang naar op zoek was. Ze was dan ook dolgelukkig toen ze ontdekte zwanger van hem te zijn. Ze was al moeder van Salvatore (24) en Levi (20), maar wilde van Frank graag nog een kind. Het mocht niet zo zijn. Met veertien weken zwangerschap kreeg Sylvana in juni 2003 een miskraam. Drie jaar later liep ook haar relatie stuk en scheidde ze van Frank. 

Lees alle verhaal in Story. Editie 1 ligt nu in de winkel.

Beeld: ANP 

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP