Zijn prestaties op de schaatsbaan mochten dan tegenvallen, in zijn privéleven wist Sven Kramer duidelijk wél te scoren. Een goed ingevoerde bron weet immers aan Story te vertellen dat de schaatser en zijn vriendin – ex-hockeyster Naomi van As – hun eerste liefdesbaby verwachten!

Het schaatsseizoen mag dan teleurstellend zijn geëindigd voor Sven Kramer (32), privé zou de sporter helemaal in juichstemming verkeren. Want, zo vertelt een welingelichte bron uit zijn omgeving aan Story: ‘Sven Kramer wordt vader! Zijn vriendin Naomi van As is nu ongeveer drie maanden zwanger.’ In dat geval openbaarde haar zwangerschap zich vrijwel gelijktijdig met het moment waarop Sven tijdens de afgelopen Olympische Spelen in Zuid-Korea op dramatische wijze naast de gouden medaille op de tien kilometer greep. Waarna hij een maand later hevig teleurstelde op het WK Allround in het Olympisch Stadion in Amsterdam, waar hij als vierde eindigde.

More content below the advertising

Zwangerschap

‘Maar dat alles valt in het niet bij het grote gezinsgeluk dat hem en Naomi staat te wachten,’ aldus onze bron. Met haar zwangerschap bekroont voormalig hockeyster Naomi (34), na een relatie van elf jaar, haar ‘Kramer-periode’ met een kraamtijd die volgens onze bron vlak na de zomer begint. Hoewel Sven en Naomi intussen vrijwel iedereen in hun directe omgeving het heuglijke nieuws al zouden hebben verteld, lekte de prille zwangerschap door een stommiteit van Sven in februari al bijna uit. Kort nadat hij tijdens de Olympische Spelen een gouden medaille won op de vijf kilometer, zocht hij oogcontact met Naomi, die zoals altijd op de tribune zat, en maakte hij met zijn rechterhand een bollend gebaar voor zijn buik, waarop de miljoenen Nederlandse tv-kijkers dachten dat hij vader werd.

Lees het hele verhaal in editie 17. Nu in de winkel.

Update

Sven en Naomi hebben het nieuws op zondag 29 april bevestigd op Instagram:

 

♡ ❤️ Baby on the way ❤️ ♡

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.


Beeld: Peter Smulders 

Als het moet, kan meester-komiek André van Duin morgen duizenden mensen tegelijkertijd laten proesten van het lachen. Maar bij degene bij wie hij het liefst een lach op het gezicht zou toveren, lukt dat niet meer: zijn voormalige tv-collega Martine Bijl... 

Bij Martine’s voormalige medepresentator André van Duin is de gedachte aan Martine echter nooit ver weg. ‘Zeker niet. En al helemaal niet als er zulke mooie hoogtepunten te vieren zijn rond het programma,’ vertelt André aan Story. ‘Wat betreft Martine is dat natuurlijk een dubbel gevoel. Ik denk dat we inmiddels allemaal wel de conclusie hebben getrokken dat Martine niet meer terug gaat komen. Zeker na het lezen van haar boek.’ Met dat laatste doelt André op het aangrijpende boek Rinkeldekinkel dat Martine schreef over het drama dat haar trof. André zelf weet echter uit de eerste hand hoe het nu met Martine is gesteld.

More content below the advertising

Niet goed

Hij zoekt zijn voormalige bakmaatje nog geregeld op. ‘Zeker, om je een idee te geven: we zijn met de kerstdagen nog bij Martine en haar man Berend (Boudewijn – red.) geweest. Ook hem moet je niet vergeten. Ik denk dat mensen weleens vergeten hoe zwaar een dergelijke situatie ook voor de partner is. Hoewel Martine met het schrijven van haar boek een unieke prestatie heeft geleverd – ik heb tranen gelaten van het lachen en van het huilen –, kun je niet zeggen dat het op dit moment goed met haar gaat. Ze is echt wel depressief, wat ik me in haar situatie ook best kan voorstellen. Het lukt mij niet meer om haar aan het lachen te maken, om eerlijk te zijn. Dat is natuurlijk behoorlijk triest.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Toen zanger Douwe Bob vorige week een Edison won voor zijn nieuwe album The Shape I’m In, hield hij een opmerkelijke speech. Hij bedankte daarin zowel zijn ex-vriendin – ‘Zonder haar was dit album er niet gekomen’ – als zijn nieuwe vriendin.

Tegen zijn nieuwe liefde, die naast hem in de zaal zat, zei hij: ‘Bedankt voor het lijmen van mijn hart.’ Na afloop wenste Douwe Bob verder geen woorden aan zijn liefdesleven vuil te maken. Wel stelde zijn vriendin zich keurig voor aan Story: ‘Ik ben Anouk, de vriendin van Douwe Bob.’ Hoewel Douwe Bob zijn nieuwe liefde pas bij de uitreiking van de Edisons aan het grote publiek toonde, vormen de twee al maandenlang een liefdeskoppel.

More content below the advertising

Lees het hele verhaal in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders