Zijn prestaties op de schaatsbaan mochten dan tegenvallen, in zijn privéleven wist Sven Kramer duidelijk wél te scoren. Een goed ingevoerde bron weet immers aan Story te vertellen dat de schaatser en zijn vriendin – ex-hockeyster Naomi van As – hun eerste liefdesbaby verwachten!

Het schaatsseizoen mag dan teleurstellend zijn geëindigd voor Sven Kramer (32), privé zou de sporter helemaal in juichstemming verkeren. Want, zo vertelt een welingelichte bron uit zijn omgeving aan Story: ‘Sven Kramer wordt vader! Zijn vriendin Naomi van As is nu ongeveer drie maanden zwanger.’ In dat geval openbaarde haar zwangerschap zich vrijwel gelijktijdig met het moment waarop Sven tijdens de afgelopen Olympische Spelen in Zuid-Korea op dramatische wijze naast de gouden medaille op de tien kilometer greep. Waarna hij een maand later hevig teleurstelde op het WK Allround in het Olympisch Stadion in Amsterdam, waar hij als vierde eindigde.

Zwangerschap

‘Maar dat alles valt in het niet bij het grote gezinsgeluk dat hem en Naomi staat te wachten,’ aldus onze bron. Met haar zwangerschap bekroont voormalig hockeyster Naomi (34), na een relatie van elf jaar, haar ‘Kramer-periode’ met een kraamtijd die volgens onze bron vlak na de zomer begint. Hoewel Sven en Naomi intussen vrijwel iedereen in hun directe omgeving het heuglijke nieuws al zouden hebben verteld, lekte de prille zwangerschap door een stommiteit van Sven in februari al bijna uit. Kort nadat hij tijdens de Olympische Spelen een gouden medaille won op de vijf kilometer, zocht hij oogcontact met Naomi, die zoals altijd op de tribune zat, en maakte hij met zijn rechterhand een bollend gebaar voor zijn buik, waarop de miljoenen Nederlandse tv-kijkers dachten dat hij vader werd.

Lees het hele verhaal in editie 17. Nu in de winkel.

Article continues after the ad

Update

Sven en Naomi hebben het nieuws op zondag 29 april bevestigd op Instagram:

 

♡ ❤️ Baby on the way ❤️ ♡

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: Peter Smulders