Zijn prestaties op de schaatsbaan mochten dan tegenvallen, in zijn privéleven wist Sven Kramer duidelijk wél te scoren. Een goed ingevoerde bron weet immers aan Story te vertellen dat de schaatser en zijn vriendin – ex-hockeyster Naomi van As – hun eerste liefdesbaby verwachten!

Het schaatsseizoen mag dan teleurstellend zijn geëindigd voor Sven Kramer (32), privé zou de sporter helemaal in juichstemming verkeren. Want, zo vertelt een welingelichte bron uit zijn omgeving aan Story: ‘Sven Kramer wordt vader! Zijn vriendin Naomi van As is nu ongeveer drie maanden zwanger.’ In dat geval openbaarde haar zwangerschap zich vrijwel gelijktijdig met het moment waarop Sven tijdens de afgelopen Olympische Spelen in Zuid-Korea op dramatische wijze naast de gouden medaille op de tien kilometer greep. Waarna hij een maand later hevig teleurstelde op het WK Allround in het Olympisch Stadion in Amsterdam, waar hij als vierde eindigde.

Zwangerschap

‘Maar dat alles valt in het niet bij het grote gezinsgeluk dat hem en Naomi staat te wachten,’ aldus onze bron. Met haar zwangerschap bekroont voormalig hockeyster Naomi (34), na een relatie van elf jaar, haar ‘Kramer-periode’ met een kraamtijd die volgens onze bron vlak na de zomer begint. Hoewel Sven en Naomi intussen vrijwel iedereen in hun directe omgeving het heuglijke nieuws al zouden hebben verteld, lekte de prille zwangerschap door een stommiteit van Sven in februari al bijna uit. Kort nadat hij tijdens de Olympische Spelen een gouden medaille won op de vijf kilometer, zocht hij oogcontact met Naomi, die zoals altijd op de tribune zat, en maakte hij met zijn rechterhand een bollend gebaar voor zijn buik, waarop de miljoenen Nederlandse tv-kijkers dachten dat hij vader werd.

Lees het hele verhaal in editie 17. Nu in de winkel.

Update

Sven en Naomi hebben het nieuws op zondag 29 april bevestigd op Instagram:

 

♡ ❤️ Baby on the way ❤️ ♡

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.


Beeld: Peter Smulders 

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Een tweede kindje adopteren was al een tijdje een grote wens van Wesley Sneijder en Yolanthe. Binnenkort zou die wens misschien werkelijkheid kunnen worden. "We wachten nu tot we worden gebeld."

Een kwestie van weken is het echter niet, benadrukt de presentatrice van het nieuwe RTL-programma The Talent Project. "Het kan nog wel twee jaar duren voordat we iets horen. Als het komt, dan komt het."

Happy family

Yolanthe werd na een lang en medisch traject in 2015 voor het eerst moeder van haar zoontje Xess Xava. Daar is ze nog altijd zielsgelukkig mee. "Ik heb Xess altijd bij me, hij is mijn alles", zegt ze.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some true artists over here 👩🏻‍🎨👨🏼‍🎨😁🎨

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Wesley kreeg eerder al een zoon uit een eerdere relatie, de nu elfjarige Jessey.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My boy ❤️

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron, beeld: ANP