Sven Kramer (33) en Naomi van As (36) besloten even de boel de boel te laten. Samen met hun dochtertje Kae maakten ze een boottochtje over het Sneekermeer.

En dat resulteert in deze te zoete foto's van de schaatser met zijn kleine meid. 'Aye aye captain Kae 😋💦', schrijft Sven dan ook bij de aandoenlijke kiekjes. Te zien is hoe hij lachend wat water spettert, tot grote vreugde van Kae.

Article continues after the ad

Tekst gaat verder onder de foto.

Liefdevol plaatje

Volgers vinden het hele tafereel dan ook maar wat lief om te zien. Zo reageert iemand 'Wat lief! Mooie dochter hoor' en 'Heerlijk van genieten 💕'. Ook roept het zomerse schouwspel wel wat jaloezie op in de reacties. 'Zoooooo partijtje jaloers hier!! 😍 Geniet!', is te lezen.

Naomi van As over moederschap

Naomi en Sven zijn inmiddels al meer dan een jaar de trotse ouders van Kae. Toch was de eerste periode van het moederschap best pittig, zo gaf Naomi eerder toe in een interview met Grazia. Doordat Sven namelijk veel voor zijn carrière van huis was, was Naomi in het begin veel alleen met haar dochtertje. 'Het moederschap is heel bijzonder, leuk en liefdevol, maar ook uitdagend. Vooral de eerste periode vond ik zwaar. Sven was vaak weg om te schaatsen, wat logisch is, en wat ik ook begrijp en wat ik van tevoren wist, maar toch… Ik ben de eerste periode best veel alleen geweest.' Nu gaat alles helemaal goed. 'Ik heb mijn draai gevonden.'

Kae

Sven Kramer (33) en Naomi van As (36) leerden elkaar in 2007 kennen op het Sportgala; niet veel later kregen de twee een relatie. Op 21 oktober 2018 werd het koppel de trotse ouders van hun eerste kindje. Of het stel een broertje of zusje zou willen voor Kae? 'Mocht het ons gegund zijn om een tweede te krijgen, kom maar op', vertelde Naomi aan Flair.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.