Ondanks het druilerige weer van gisteren was het feest in huize Kramer-Van As: de dochter van Naomi (37) en Sven (34) mocht namelijk alweer twee kaarsjes uitblazen! Om dat te vieren legden de trotse ouders hun peuter flink in de watten met het nodige lekkers, cadeautjes en een verjaardagsmuts én delen beiden vertederende beelden op Instagram. Van de dag zelf én uit de oude doos.

Dochter Naomi van As en Sven Kramer

Op 21 oktober vierde Kae haar tweede verjaardag, waarvan Sven een schattig kiekje op Instagram plaatst. 'Twee jaar', schrijft hij erbij, gevolgd door een emoji van een hartje en een taart. Naomi deelt een filmpje dat woensdag is gemaakt tijdens het zingen van de verjaardagsliedjes. Te zien is dat de dochter van het sportkoppel uit volle borst meezingt, terwijl ze iets lekkers in haar mond stopt. 'De aller- aller- allerliefste is twee jaar geworden! En nog steeds never not eating… behalve als ze slaapt', grapt de trotse moeder. Niet alleen deelt Naomi de video van woensdag, óók blikt ze terug op een jaar geleden en het geboortejaar van Kae.

Article continues after the ad

Happy Kae-day!

De felicitaties stromen binnen voor de grote meid. 'Hieperdepiephoera!', reageert een enthousiaste volger. Ook bekend Nederland laat van zich horen. 'Gefeliciteerd met die kanjer van jullie', luidt de reactie van Quinty Trustfull. Fatima Moreira de Melo vult aan: 'Queen! Gefeli met jullie mooie meissie.'

Cliché

Eerder deze week deelde Naomi al een foto van de bijna tweejarige Kae en liet ze daarbij weten dat het grootste cliché dat bij de leeftijd hoort nú al waar bleek te zijn. Volgers van de hockeyster die zelf ook moeder zijn, lachten met haar mee en lieten massaal weten wat de ouders nog te wachten staat.

De tekst gaat verder onder de posts.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 jaar ❤️🎂

Een bericht gedeeld door Sven Kramer (@svenkramer) op

Kae

Sven Kramer (34) en Naomi van As (37) leerden elkaar in 2007 kennen op het Sportgala; niet veel later kregen de twee een relatie. Op 21 oktober 2018 werd het koppel de trotse ouders van hun eerste kindje. Of het stel een broertje of zusje zou willen voor Kae? 'Mocht het ons gegund zijn om een tweede te krijgen, kom maar op', vertelde Naomi aan Flair.

Sven als papa

In datzelfde interview deed Naomi uit de doeken hoe het is om Sven als vader te zien. 'Ik vind hem heel vertederend. Hij komt vaak stoer en misschien wat afstandelijk over. Na een wedstrijd geeft hij altijd heel gefocust interviews, waardoor mensen zijn zachte kant niet zien', aldus de brunette. 'Hij heeft een heel klein hartje en als vader is hij echt een softie. Hij is heel lief voor Kae en zo’n grote man met zo’n kleine baby is eigenlijk heel aantrekkelijk. Toen ze net geboren was, begon het schaatsseizoen net en was hij veel weg. Dat vond-ie ontzettend moeilijk. Nu is Sven gelukkig vaker thuis. Als we samen weggaan, is hij de eerste die zegt: ‘Ik mis haar nu al.’'

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.