Suzanne Schulting JFK

Suzanne Schulting laat zich in mannenblad JFK van haar meest sexy kant zien. "Omdat ik trots ben op mijn lichaam en trots op wie ik ben", zegt de 21-jarige langebaanschaatster en wereldkampioen shorttrack.

Zelf is ze trots op het resultaat en deelt ze de cover op haar Instagram.

 

Niet te bloot

Een voorwaarde voor haar pikante shoot in JFK was wel dat er geen tepels te zien zouden zijn. "Het was voor mij belangrijk dat het classy zou worden. Voor de rest stond ik er open in. Ik ben er heel blij mee en trots op", zegt de topsportster. Maar als je goed kijkt, zie je toch een klein beetje tepel op een van de foto's...

Article continues after the ad

Verder is ze heel tevreden met haar lichaam. "Tuurlijk zou het chill zijn als mijn benen iets minder dik zouden zijn, maar dat is niet echt iets om over te klagen."

Prijzen

Tijdens de Olympische Winterspelen in 2018 won ze goud op de 1000 meter en daarmee werd Suzanne de eerste Nederlandse goudenmedaillewinnaar in het shorttrack. Ook werd ze vorig jaar in december uitgeroepen tot Sportvrouw van het Jaar. Begin dit jaar werd ze Europees Kampioen en afgelopen maart was ze in het Bulgaarse Sofia de eerste Nederlandse vrouw ooit die de titel van wereldkampioen shorttrack op zich mocht nemen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: JFK | Beeld: Peter Smulders