Ze werden vorig jaar in een klap bekend met hun hit Als het avond is, waarna er al snel meerdere nummers en een album Gedeeld Door Ons volgden. Maar naast een muzikaal duo zijn zangers Suzan (28) & Freek (27) ook in het echte leven onafscheidelijk. De twee zijn al sinds hun vijftiende en veertiende samen en nog altijd stapelgek op elkaar. Toch moet het stel voorlopig nog niet aan gezinsuitbreiding denken.

Nog een paar jaar wachten

Ondanks dat Suzan en Freek al dertien jaar samen zijn, hebben ze geen haast wat betreft hun kinderwens. Zo laten ze weten in de nieuwste &C. De twee vertellen zeker graag kinderen te willen, maar hiermee liever nog een paar jaar te wachten. 'Praktisch gezien zeg ik: we wachten nog twee jaar', vertelt Suzan.

Article continues after the ad

Beste Zangers

Hoewel het coronavirus roet gooide in een groot aantal optredens die voor dit jaar gepland stonden, zijn Suzan en Freek momenteel succesvoller dan ooit. Zo stonden ze begin dit jaar nog avond na avond op te treden tijdens De Vrienden van Amstel Live! en deden ze samen met Stef Bos, Diggy Dex, Tabitha, Milow, Wulf en Miss Montreal mee aan het succesvolle programma Beste Zangers.

Egoïstisch

Hierdoor hebben Suzan en Freek het drukker dan ooit en dus hebben ze nog niet bepaald haast qua kinderen. 'Het is fijn dat we nu nog even alleen maar egoïstisch aan onszelf hoeven te denken. Maar misschien blijk ik volgende week zwanger en dan ben ik ook blij. Ik ga niet plannen: eerst Ziggo Dome en dan een kind. Het komt wanneer het komt', aldus Suzan en Freek.

Door: Flaironline, Nu.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.