Gisteravond zagen 3,5 miljoen mensen hoe boer David koos voor Mara. Het Boer Zoekt Vrouw-avontuur was hiermee afgelopen voor Susanne. De blondine vertelt hoe het nu met haar gaat na de roerige dagen in Roemenië.

Lees ook: Boer Herman is onherkenbaar na grote make-over

Begrijpelijke keuze

Tot grote verbazing van velen koos boer David niet voor Susanne. Ondanks dat Susanne het jammer vindt dat het bij de logeerweek is gebleven, snapt ze de keuze van David wel. "Zij is zekerder over hem, over Roemenië en heeft meer van zichzelf laten zien deze week," schrijft ze in haar Boer Zoekt Vrouw-dagboek."

Verwarring

Susanne had gedurende de trip een 'blokkade', maar de gevoelens waren er wel. "Ondanks mijn twijfels over het hele avontuur en vooral Roemenië, ben ik toch gebleven. Want David is leuk!". De blondine heeft haar leven in Utrecht weer opgepakt, maar denkt nog regelmatig terug aan David. "Stiekem blijft de verwarring die ik in Roemenië had ook nu nog hangen. Want wat als ik meer mezelf had kunnen zijn, of wat als ik David gewoon in de kroeg was tegengekomen?"

Liefdesgeluk

Ze noemt het een teleurstelling voor zichzelf. "Ik blijf mezelf afvragen hoe ik het anders had kunnen doen," schrijft Susanne. Ondanks alles gunt ze David en Mara het liefdesgeluk. "Ze zijn twee leukerds," aldus Susanne.

Beeld: Peter Smulders

Dankzij vriendin Monique Westenberg heeft André er een compleet nieuwe familie bij. Zo kan hij goed door één deur met zijn zwager Matthieu.

Matthieu Westenberg

De broer van Monique is zo bijzonder voor het stel dat ze André jr. naar hem en vader Matthieu hebben vernoemd. De tweede naam van André is namelijk Martinus, wat ook de tweede naam is van Matthieu en zijn vader. Aan Shownieuws liet Matthieu na de geboorte al weten dat hij dat heel speciaal vond. Maar de band tussen André en hem gaat dieper. Ze werken weleens samen in zijn eigen gebakkraam én er wordt regelmatig gedineerd. Wanneer het uitkomt gaan de koppels zelfs samen op vakantie.

Daar worden uiteraard de nodige foto's van gedeeld:

Beeld: Peter Smulders

Elke week beantwoordt een Bekende Nederlander twintig vragen over zijn of haar leven. In deze aflevering wielerlegende Leontien van Moorsel (47). 

Van wie of wat heb je afkeer?
‘Pestkoppen! Ik heb in 2013 Het Leontienhuis opgericht. Daar worden jonge mensen met een eetstoornis ondersteund. Ik maak er geregeld mee wat een verschrikkelijke invloed pesten op iemands leven kan hebben.’

Zou je iets aan je lichaam willen veranderen?
‘Mijn grote, platte neus zou wel iets kleiner mogen. Die heb ik van mijn vader geërfd. Maar tegelijkertijd heeft die neus me ook veel gebracht met wielrennen, want ik kon er meer zuurstof door binnenkrijgen. Dus eigenlijk ben ik goed zo.’

Wat veranderde je leven?
‘Moeder worden. Ik was een egoïstische topsporter. Zette mezelf altijd bovenaan. Maar als je moeder wordt, zet je meteen je kind op nummer één. En zo hoort het ook.’

Lees het hele interview in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders