Gisteravond zagen 3,5 miljoen mensen hoe boer David koos voor Mara. Het Boer Zoekt Vrouw-avontuur was hiermee afgelopen voor Susanne. De blondine vertelt hoe het nu met haar gaat na de roerige dagen in Roemenië.

Article continues after the ad

Lees ook: Boer Herman is onherkenbaar na grote make-over

Begrijpelijke keuze

Tot grote verbazing van velen koos boer David niet voor Susanne. Ondanks dat Susanne het jammer vindt dat het bij de logeerweek is gebleven, snapt ze de keuze van David wel. "Zij is zekerder over hem, over Roemenië en heeft meer van zichzelf laten zien deze week," schrijft ze in haar Boer Zoekt Vrouw-dagboek."

Verwarring

Susanne had gedurende de trip een 'blokkade', maar de gevoelens waren er wel. "Ondanks mijn twijfels over het hele avontuur en vooral Roemenië, ben ik toch gebleven. Want David is leuk!". De blondine heeft haar leven in Utrecht weer opgepakt, maar denkt nog regelmatig terug aan David. "Stiekem blijft de verwarring die ik in Roemenië had ook nu nog hangen. Want wat als ik meer mezelf had kunnen zijn, of wat als ik David gewoon in de kroeg was tegengekomen?"

Liefdesgeluk

Ze noemt het een teleurstelling voor zichzelf. "Ik blijf mezelf afvragen hoe ik het anders had kunnen doen," schrijft Susanne. Ondanks alles gunt ze David en Mara het liefdesgeluk. "Ze zijn twee leukerds," aldus Susanne.

Beeld: Peter Smulders