Gisteravond zagen 3,5 miljoen mensen hoe boer David koos voor Mara. Het Boer Zoekt Vrouw-avontuur was hiermee afgelopen voor Susanne. De blondine vertelt hoe het nu met haar gaat na de roerige dagen in Roemenië.

Lees ook: Boer Herman is onherkenbaar na grote make-over

Begrijpelijke keuze

Tot grote verbazing van velen koos boer David niet voor Susanne. Ondanks dat Susanne het jammer vindt dat het bij de logeerweek is gebleven, snapt ze de keuze van David wel. "Zij is zekerder over hem, over Roemenië en heeft meer van zichzelf laten zien deze week," schrijft ze in haar Boer Zoekt Vrouw-dagboek."

Verwarring

Susanne had gedurende de trip een 'blokkade', maar de gevoelens waren er wel. "Ondanks mijn twijfels over het hele avontuur en vooral Roemenië, ben ik toch gebleven. Want David is leuk!". De blondine heeft haar leven in Utrecht weer opgepakt, maar denkt nog regelmatig terug aan David. "Stiekem blijft de verwarring die ik in Roemenië had ook nu nog hangen. Want wat als ik meer mezelf had kunnen zijn, of wat als ik David gewoon in de kroeg was tegengekomen?"

Liefdesgeluk

Ze noemt het een teleurstelling voor zichzelf. "Ik blijf mezelf afvragen hoe ik het anders had kunnen doen," schrijft Susanne. Ondanks alles gunt ze David en Mara het liefdesgeluk. "Ze zijn twee leukerds," aldus Susanne.

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders