Na een paar mislukte relaties heeft schrijfster Susan Smit het gevoel dat ze in journalist Onno Aerden de juiste man trof. In Parijs werd ze ten huwelijk gevraagd, en ze verklapt nu wanneer ze gaan trouwen.

Susan Smit kan niet wachten totdat ze met haar grote liefde Onno Aerden (51) gaat trouwen. De 45-jarige schrijfster is sinds een paar maanden verloofd. ‘Op zich vind 
ik dat al een heel bijzondere ervaring,’ vertelt ze Story. ‘Vooral omdat ik voor mijn gevoel nu al ‘ja’ tegen hem heb gezegd.’ Susan werd in Parijs ten huwelijk gevraagd door de journalist. 
‘Ik had het echt niet zien aankomen. Maar bij mij was er geen enkele twijfel – ik zei direct ja.’ Hun huwelijk zal dit jaar plaatsvinden. ‘Eind augustus. Niet in ons huis in Frankrijk, want we willen onze gasten niet op kosten jagen. We hebben een schitterende locatie in Nederland gevonden en al onze kinderen zullen een rol spelen. Zijn twee dochters van 15 en 13, maar ook mijn kinderen Linde (8) en Goof (5) zullen bruidskinderen zijn. Ze zijn zó blij voor ons. Dat maakt alles nog mooier.’ De schrijfster is druk met alle voorbereidingen. ‘Het bijzondere is dat dit voor zowel mij als Onno het eerste huwelijk is. We hebben beiden meerdere langdurige relaties achter de rug, maar nog nooit ons jawoord gegeven.’ Eerder had Susan een elf jaar durende relatie met popjournalist Menno Pot, had ze een liefdesaffaire met Peter R. de Vries en had daarna twee jaar een relatie met de piloot Floris. 

Article continues after the ad

Dit artikel komt uit Story. Editie 20 ligt nu in de winkel of lees je verder via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders