Louisa en Rowan hebben leuk nieuws: niet alleen krijgen ze in Nederland een nieuw seizoen van hun realityserie op TLC, ook internationaal is hun programma een groot succes. 

In een interview met RTL Boulevard vertelt het koppel dat de nieuwe afleveringen vooral in het teken zullen staan van de transitie van Rowan. Hij vertelt: 'Eindelijk komt de langverwachte operatie eraan: de borstverwijdering. Als het een beetje mee zit dan hoop ik dit jaar ook nog de baarmoeder en de eierstokken te kunnen verwijderen. Zodat ik zo snel mogelijk met onze zoon kan gaan zwemmen.' Louisa vertelt dat dat is waar ze als gezin echt naar uitkijken, om met z'n allen te kunnen gaan zwemmen.

Internationaal

TLC gaat hun serie nu ook in andere landen uitzenden, onder meer Denemarken, Polen, Duitsland, Noorwegen en Italië, en daar zijn ze maar wat trots op. Louisa: 'Daar is transgender of homo zijn gewoon taboe, en wij kunnen toch even laten zien van kijk: we flikken het wel en wij doen gewoon waar wij ons gelukkig bij voelen. Dat is wel de boodschap die wij willen overbrengen, ga er gewoon achteraan en ga gewoon je ding doen.' 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Bron: Boulevard | Beeld: Instagram