Patrica Paay is weer in het land. De voormalig zangeres was afgelopen weken op Curaçao om bij te komen van alle commotie die ontstond nadat haar seksvideo openbaar werd. De diva is dinsdag op Schiphol gespot. 

Huwelijk

Patrica laat op Schiphol aan de Telegraaf weten dat het prille huwelijk met haar man Robbert Hinfelaar nog prima is: "Geen twijfel daarover, hoor. Robbert is zo lief voor me geweest", vertelt ze. 

Rechtszaak 

Er staat Patricia een drukke tijd te wachten. De rechtszaak tegen haar voormalig zakenpartner loopt nog. Volgens Patricia zou hij wel eens verantwoordelijk kunnen zijn voor het openbaar maken van de seksvideo's. De politie is nog druk met het onderzoek naar het lekken van de filmpjes. Eerder werd bekend dat Patricia een reputatiebureau heeft ingeschakeld. 

Gedaan met de rust

Patricia is weer helemaal klaar om er tegenaan te gaan. "Ja, ik ben er weer hoor, jongens. Is het met jullie rust ook weer gedaan!", zei ze tegen de fotografen die haar op Schiphol stonden op te wachten. 

Beeld: Peter Smulders. Bron: RTL Boulevard, Telegraaf

Nadat zijn vorige relatie was stukgelopen, werd Martijn Fischer (50) snel verliefd op de 21 jaar jongere Ingeborg Helden. Het was liefde op het eerste gezicht en vorig jaar spraken de twee al over samenwonen. Maar Martijn heeft deze plannen nu overboord gegooid. Wel wil hij graag een kind met haar.

Baby voor Martijn Fischer

Martijn, die op dit moment in de bioscoopfilm Gek van Oranje te zien is, heeft wel een andere grote wens. ‘Ik hoop nog een keer vader te worden. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat het ouderschap het mooiste is wat je kan overkomen. Met mijn 
ex-vrouw Eva heb
 ik twee zoontjes van elf en veertien jaar. We hebben co-ouderschap en dat gaat heel goed. Om die reden wil ik ook in Utrecht blijven wonen. In de buurt bij mijn kinderen. Aan hen heb ik ook gevraagd of ze het leuk zouden vinden om nog een broertje of zusje te krijgen. Ik was bang dat ze het gek zouden vinden als hun vader nog een keer papa zou worden. Maar zij staan er helemaal achter.’ 

Lees het hele verhaal in editie 8. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Ferry Maat vertrekt 
voorgoed uit Nederland! Met zijn vrouw Lenny 
gaat hij op Bonaire wonen. De radio-dj volgt hiermee zijn hart. Maar Ferry heeft 
ook gemengde gevoelens, omdat hij zijn 100-jarige moeder moet achterlaten...

Ferry maakt zich wel zorgen om zijn moeder. ‘Mijn zoon redt zich wel met zijn gezin, maar mijn moeder van 100 laat ik ook achter. Voor haar is het moeilijk dat ik vertrek. Even op de koffie komen gaat straks niet meer. Lenny en ik hebben daarom een recreatiewoning gekocht waar we kunnen verblijven als we in Nederland zijn om onder anderen mijn moeder te bezoeken.’