Nog een paar uur en dan weten we wie de Gouden Televizier-Ring wint. De belangrijkste publieksprijs in televisieland gaat dit jaar naar De Luizenmoeder, Expeditie Robinson of Beau Five Days Inside. Alle genomineerden voor de Ring kunnen donderdagavond meermaals in de prijzen vallen.

Zo maakt Beau van Erven Dorens ook kans op de Zilveren Televizier-Ster voor de beste presentator. Hij neemt het hierbij op tegen Humberto Tan en Johnny de Mol. Laatstgenoemde is afwezig bij de uitreiking, hij geniet samen met zijn kersverse vrouw Anouk van Schie nog een paar dagen van de Portugese zon, nadat ze eerder deze week in het huwelijk traden. Gerard Ekdom neemt zijn plaats in.

Zilveren Televizier-Ster

De Luizenmoeder-actrices Ilse Warringa en Jennifer Hoffman zijn beiden in de race voor de Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur/actrice. Ook Lies Visschedijk dingt mee naar de prijs, voor haar rol in Soof: Een nieuw begin. Eva Jinek kan voor het tweede jaar op rij de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentatrice pakken. Vorig jaar liet ze Geraldine Kemper en Floortje Dessing achter zich, dit jaar neemt Jinek het op tegen Chantal Janzen en wederom Kemper. Janzen schittert, net als Johnny de Mol, door afwezigheid. Het is niet bekend wie haar plaats inneemt.

Digital Impact Award

Expeditie Robinson strijdt ook om de Digital Impact Award, een nieuwe prijs. Ook Wie is de mol? en Zondag met Lubach zijn genomineerd voor de onderscheiding voor televisiemakers die de kijkers het best online weet te bereiken. De Digital Impact Award is donderdag de eerste prijs die wordt uitgereikt, al tijdens de rode loper.

Talent Award

De strijd om de Televizier Talent Award gaat tussen Ellie Lust, Kaj Gorgels en Nienke Plas. Lust kwam onlangs nog uitgebreid in het nieuws nadat ze vertelde 'niet integer te zijn behandeld door de Politie Amsterdam', waar ze jarenlang woordvoerder was. De politievrouw besloot hierop zich volledig te focussen op haar televisieloopbaan.

Jan en Art

Het Gouden Televizier-Ring Gala wordt gepresenteerd door Jan Smit en Rik van de Westelaken. Smit is veteraan, hij praatte het gala ook in 2014, 2015 en 2016 aan elkaar. Van de Westelaken is nieuw, hij neemt het stokje over van Art Rooijakkers die naar RTL verhuisde. Britt Dekker heeft donderdag de taak om de genomineerden en genodigden op te vangen op de rode loper voor de deur van het Amsterdamse AFAS Live. De ontwapenende blondine presenteert De rode lopershow met Frits Sissing, die het gala in 2006 en 2007 presenteerde. De rode lopershow en het Gouden Televizier-Ring Gala zijn vanaf 20.30 uur live te volgen op NPO 1.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron & beeld: ANP

Dat Patty Brard (63) heel wat kilo’s kwijt is geraakt, moge duidelijk zijn. Onlangs deelde ze al het hoogste gewicht vóór haar afvalrace, nu heeft de presentatrice een foto van haar ‘oude zelf’ naast een kiekje van nu geplaatst. En daarop is het verschil pas écht goed te zien.

‘Ik kan het niet mooier maken dan het is en dat hoeft ook niet! Ik ben vetgelukkig in mijn nieuwe lichaam maar vroeg me af of je überhaupt gelukkig kan zijn in een voller lichaam…’, schrijft Patty bij de verbluffende collage.

Respect

Menig volger van Patty heeft onwijs veel respect voor haar. Niet alleen wegens het resultaat van haar afvalrace, maar ook omdat ze de transformatie durft te delen. ‘Hi Patty, je mag trots op je zelf zijn! Door het afvallen, hebt je een ander nieuw lichaam gekregen! Je straalt als een gelukkig mens!’, schrijft iemand. Een ander reageert: ‘Patty, ik heb grote bewondering voor je. Ben blij dat je dit met ons wil delen.’

VetGelukkig!

Vanavond gaat de vierdelige documentaire VetGelukkig! van start, om 20.25 uur op NPO3. Hierin onderzoekt Patty samen met Diederik Jekel vanuit hun persoonlijke ervaring hoe het is om overgewicht te hebben. Ook worden de wetenschappelijke en culturele kanten van overgewicht belicht.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik kan het niet mooier maken dan het is en dat hoeft ook niet! Ik ben @vetgelukkig in mijn nieuwe lichaam maar vroeg me af of je überhaupt gelukkig kan zijn in een voller lichaam....vanavond om 20.25 uur presenteer ik samen met @diederikjekel de 4delige documentaire “VetGelukkig” op @npo_3 ! Met dank aan @richard_groenendijk voor de fotocollage! 🙈 @nikkietutorials voor een mooi gesprek en alle andere mensen die zich zo bloot gaven! Duizend maal dank! #vetgelukkig #fatessentials #vet #feiten #gesprekken #fatshaming #tips #beauty #beautyliesintheeyesofthebeholder #love #begood #bekindtoyourself #bekindtooneanother Hoop dat jullie kijken, als je niet van voetbal houdt! 😂❤️🙏

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Olcay Gulsen was niet gewenst door haar ouders. Het scheelde niet veel, of de modeontwerpster had niet geboren kunnen worden. Haar moeder had destijds een afspraak bij de abortuskliniek gemaakt...

Ongewenst

'Mijn moeder wilde abortus plegen,' vertelt een openhartige Olcay aan presentator Igmar Felicia. Haar moeder wilde Olcay laten weghalen, en maakte een afspraak bij de abortuskliniek. Maar dat verliep anders. Op de dag van de afspraak, versliep Olcays moeder zich. Daardoor heeft de abortus niet plaatsgevonden. 'Daar ben ik heel blij om, maar het is natuurlijk wel heftig om te weten dat je eigenlijk ongewenst was.' De RTL Boulevard-presentatrice kreeg het later weleens te horen van haar moeder. 'Als mijn moeder boos op mij was, zei ze wel eens als sneer: ‘Ik zou willen dat het wekkertje wél afgegaan was.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders