Nog een paar uur en dan weten we wie de Gouden Televizier-Ring wint. De belangrijkste publieksprijs in televisieland gaat dit jaar naar De Luizenmoeder, Expeditie Robinson of Beau Five Days Inside. Alle genomineerden voor de Ring kunnen donderdagavond meermaals in de prijzen vallen.

Zo maakt Beau van Erven Dorens ook kans op de Zilveren Televizier-Ster voor de beste presentator. Hij neemt het hierbij op tegen Humberto Tan en Johnny de Mol. Laatstgenoemde is afwezig bij de uitreiking, hij geniet samen met zijn kersverse vrouw Anouk van Schie nog een paar dagen van de Portugese zon, nadat ze eerder deze week in het huwelijk traden. Gerard Ekdom neemt zijn plaats in.

More content below the advertising

Zilveren Televizier-Ster

De Luizenmoeder-actrices Ilse Warringa en Jennifer Hoffman zijn beiden in de race voor de Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur/actrice. Ook Lies Visschedijk dingt mee naar de prijs, voor haar rol in Soof: Een nieuw begin. Eva Jinek kan voor het tweede jaar op rij de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentatrice pakken. Vorig jaar liet ze Geraldine Kemper en Floortje Dessing achter zich, dit jaar neemt Jinek het op tegen Chantal Janzen en wederom Kemper. Janzen schittert, net als Johnny de Mol, door afwezigheid. Het is niet bekend wie haar plaats inneemt.

Digital Impact Award

Expeditie Robinson strijdt ook om de Digital Impact Award, een nieuwe prijs. Ook Wie is de mol? en Zondag met Lubach zijn genomineerd voor de onderscheiding voor televisiemakers die de kijkers het best online weet te bereiken. De Digital Impact Award is donderdag de eerste prijs die wordt uitgereikt, al tijdens de rode loper.

Talent Award

De strijd om de Televizier Talent Award gaat tussen Ellie Lust, Kaj Gorgels en Nienke Plas. Lust kwam onlangs nog uitgebreid in het nieuws nadat ze vertelde 'niet integer te zijn behandeld door de Politie Amsterdam', waar ze jarenlang woordvoerder was. De politievrouw besloot hierop zich volledig te focussen op haar televisieloopbaan.

Jan en Art

Het Gouden Televizier-Ring Gala wordt gepresenteerd door Jan Smit en Rik van de Westelaken. Smit is veteraan, hij praatte het gala ook in 2014, 2015 en 2016 aan elkaar. Van de Westelaken is nieuw, hij neemt het stokje over van Art Rooijakkers die naar RTL verhuisde. Britt Dekker heeft donderdag de taak om de genomineerden en genodigden op te vangen op de rode loper voor de deur van het Amsterdamse AFAS Live. De ontwapenende blondine presenteert De rode lopershow met Frits Sissing, die het gala in 2006 en 2007 presenteerde. De rode lopershow en het Gouden Televizier-Ring Gala zijn vanaf 20.30 uur live te volgen op NPO 1.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron & beeld: ANP

Het is een mooie dag vandaag voor Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina Holwerda. Niet alleen is het een zonnige lentedag buiten, ook mag Bettina vandaag veertig kaarsjes uitblazen. Jim viert de verjaardag van zijn vrouw met deze prachtige foto op zijn Instagram.

Zo plaatste Jim zondagochtend een fantastische foto van Bettina op Instagram. "Vandaag wordt de liefde van mijn leven 40. En daarvan ben ik al 12 jaar haar wederhelft”, schrijft hij bij de intieme foto. “Man, wat hebben wij al een heel leven achter de rug. Dat zij 40 mag worden met ons derde kindje in haar buik is écht het allergrootste cadeau dat we ons konden wensen."

More content below the advertising

Nieuw talent?

Daarnaast schrijft de trotse Jim in zijn Instagrampost: "Zo trots dat ik haar zo heb mogen vastleggen. Op haar aller-, allermooist." De acteur en zanger houdt zich de afgelopen tijd bezig met fotografie. Ook maakte hij dus deze fantastische foto van zijn zwangere vrouw.

Jim en Bettina

Jim en Bettina zijn al twaalf jaar samen en hebben een gelukkig gezinnetje met zoon Lux (6) en dochter Posy (3). In september vorig jaar maakten Jim en Bettina bekend dat ze hun derde kindje verwachten. Het is niet bekend wanneer Bettina is uitgerekend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Jacques d’Ancona: ‘Nee. Dit is een problematiek waarop een genuanceerd antwoord nodig is en daarom zeg ik voor nu nee.’ 

More content below the advertising

Peter Beense: ‘Ja, ik denk dat het goed is dat jonge mensen op deze manier kunnen leren wat discipline is. Al zou het zich niet alleen tot het leger moeten beperken.’

Ans Markus: ‘Ja, ik denk dat het voor sommige jongemannen goed is om op die manier de juiste normen en waarden te leren.’ 

Dit verhaal komt uit Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees alle artikelen op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders