Sinds Sarah van Soelen naar Spanje vertrok voor een media-training, werd het stil op Instagram. Even liet ze zich zien via de Instagram Stories van de kledingwinkel Chicas waar ze werkzaam voor is, maar nu is ze echt terug op haar eigen account.

Op de foto wordt Sarah volledig onder handen genomen door haar eigen team. De blondine haar haren zijn volledig stijl gemaakt en een flinke laag make-up is op haar stralende gezicht aangebracht. Blijkbaar had Sarah een belangrijke dag gisteren want ze bedankt haar team uitbundig. 

De tekst gaat verder onder de post.

Glitter en glamour 

Ook deelt het liefje van André vanochtend nóg een foto. In plaats van haar team staat Sarah op deze foto zelf nog wat mascara aan te brengen. Ook heeft ze haar zwarte kamerjasje verruild voor een galajurk. Waar de blondine precies is geweest is niet bekend maar als we Van Soelen moeten geloven was het geweldig. 'Nog steeds aan het nagenieten van gisteren. Wat een dag! Heerlijk om met zulke fijne mensen te werken. Gister helemaal in de glitter en vandaag een joggingbroek met Uggs eronder, heerlijk!! 🤍', schrijft ze.

Article continues after the ad
Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.