In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie. Deze week zetten we vijf heerlijke geuren op een rij om te geven met Moederdag.

1. Jimmy Choo Floral

Dit is een bloemig, fruitig en muskachtig parfum dat perfect is voor de aankomende zomer. De topnoten van deze geur zijn bergamot en nectarine. Bestel de geur hier!

Article continues after the ad

2. Coach Floral Blush

Met topnoten als gojibessen en en grapefruit is ook deze geur heerlijk bloemig en fruitig. Deze geur staat voor romantiek en het gevoel dat alles kan. Bestel de geur hier.

3. Versace Eros Pour Femme

Versace Eros Pour Femme is een liefdesdrank van verleidelijke lichte en vrouwelijke geurnoten. Granaatappel, bergamot en Siciliaanse citroen zijn de topnoten van deze geur. Bestel de geur hier.

4. Trussardi Donna

Oranjebloesem, jasmijnthee en lotus zorgen ervoor dat deze geur zo fris en bloemig is. Ook heeft de parfum een overvloed aan fruit, zo bevat de geur: yuzu, citroen en waterige vruchten. Bestel de geur hier.

5. Moschino TOY 2

TOY 2 is een bloemig, houtachtig parfum. Topnoten als mandarijn, Granny Smith appel en magnolia zorgen voor een frisse en vrolijke geur. Bestel de geur hier.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Persbureau, Douglas.nl | Beeld: Persbureau, iStock