In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie.

1. Een Lush Halloween-collectie

Vanaf 15 september is deze collectie beschikbaar bij Lush en wij vinden het fantastisch. Glow in the dark spookzeepjes en bathbombs in de vorm van een oogbal. Perfect om in Halloween-sferen te komen en je even een avondje terug te trekken in de badkamer nu het koudere weer er aankomt. De prijzen variëren tussen €6,50 en €35,95.

Article continues after the ad

2. Hema helpt ons de herfst te omarmen

Oogschaduw palettes, lip kits mét metallic finish, hair tools, een luxe body lijn, blending sponsjes, nagellak in herfstkleuren en haarverf voor een opvallende hair-do. En zoals we van Hema gewend zijn, is het allemaal goed betaalbaar. Het eyeshadow palet scoor je bijvoorbeeld al vanaf €8,50. 

 

3.  Strak huidje

3200 vrouwen deden mee aan een onderzoek van 15 jaar. Zij wonen in de meest vervuilde steden. Uit het onderzoek naar de invloed van luchtvervuiling kwamen zes belangrijke kenmerken die geïdentificeerd die worden als oorzaak van luchtvervuiling. Dit zijn: verwijding van de poriën, een verhoogde talgproductie, toename van verouderingstekens, meer donkere pigmentvlekken, verhoogde kwetsbaarheid en ruwe plekjes. In het teken daarvan, heeft Biotherm een nieuwe lijn uitgebracht.  De prijzen variëren tussen €50,- en €56,-.

4. Mooi roze is niet lelijk

Welk seizoen het ook is, snoepen vinden we heerlijk. Maar wat nou als dit op een gezonde en verantwoorde manier kan? Dat klinkt nóg beter. Donny Carves lanceert een vegan roze koek. Met ingrediënten als kikkererwten en havermoutmeel. Roze Koek is 100% biologisch en plantaardig, en bevat natuurlijke kleurstoffen. Geen E120 dus, maar rozenbottel en biet. Roze Koek is per stuk te koop voor €2,49.

5. Haardroger met een twist

Hoe kouder het wordt, hoe meer we dat aan ons haar gaan merken. Het breekt af, ziet er minder verzorgd uit en het ergste: wordt statisch. Nu de koudere dagen voor de deur staan is het heel fijn om daarop voorbereid te zijn. Deze haardroger van Dyson is daar perfect voor. En hij is in een bijzondere kleur: blauw met 23,75 karaat bladgoud. In tegenstelling tot veel andere haardrogers beschikt deze föhn over een warmtecontrole. Perfect om je lokken dus mee te beschermen. Dit pareltje is te koop voor €499,-

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: GettyImages