In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie.

1. Bescherming tijdens de koude dagen

Zoals iedereen weet kan het weer in Nederland elke dag anders zijn. Hierdoor heeft onze huid veel te verduren. Nu de koude dagen in aantocht zijn, is een goede huidverzorging belangrijker dan ooit. Want voorkomen is beter dan genezen, niet waar? Het Franse cosmeticamerk Nuxe (zeer geliefd in Franse apotheken) heeft twee nieuwe producten toegevoegd aan de verzorgingslijn Rêve de Miel: de Repairing super balm en de Lip balm. Het geheime ingrediënt in de twee balsems is acaciahoning, een honingsoort met een helende werking. Het beschermt, voedt, herstelt en verzacht de huid. De balsems zijn te koop in o.a. Ici Paris XL, Pour Vous, DA en MOOI. De prijs van de Repairing super balm is €24,50 en van de Lip balm €15,50.

2. Absolu drama matte

Heb je een feestje, een afspraak met een leuke man of houd je gewoonweg van een mooi kleurtje op je lippen? Dan is één van de L’Absolu Rouge Drama Matte lipsticks van Lancôme misschien wel wat voor jou. Ze zijn vooral voor vrouwen bedoeld die niet bang zijn om een kleurtje te dragen en van een mooie matte finish houden. Deze lipstick bestaat namelijk uit gewaagde kleuren; van oranje tot aan paars. Hiermee zal je de aandacht wel trekken! Het is net dat ene extraatje om jouw look af te maken. De L’Absolu Rouge Drama Matte lipsticks zijn vanaf 1 oktober te verkrijgen, en kosten €35 per stuk. 

3. Anti-rimpel 

Iedereen wil zijn of haar huid zo goed mogelijk verzorgen. Daarbij is het gezicht voor de meesten het belangrijkst. We willen allemaal een mooie en stralende huid hebben. Het kan natuurlijk ook zijn dat je last hebt van wat rimpeltjes of deze juist wil voorkomen. Een snelle oplossing daarvoor zijn fillers of botox. Maar wie houdt er nou van prikjes? Bovendien zijn het niet de goedkoopste behandelingen. Waarom zoveel geld uitgeven als het ook op een natuurlijke manier kan? Het gebruiken van een goede gezichtscrème is een stap in de juiste richting. Onlangs lanceerde Nivea de nieuwe lijn Nivea Q10 Power. Deze lijn bestaat uit verschillende anti-rimpel producten; van dagcrème tot oogcontourcrème. De crèmes bestaan uit de cel-actieve Q10 en creatine, die de collageenproductie stimuleren. Hierdoor ziet de huid er stevig uit en worden rimpels minder. Kortom: je krijgt er een mooie en gezond uitziende huid van! De nieuwe anti-rimpelverzorgingslijn is te koop bij drogisterijen en supermarkten. De prijzen variëren tussen €13,99 en €16,99.

4. Limited edition bodylotions

Het cosmeticamerk Lush, dat bekend staat om haar duurzame en milieuvriendelijke producten, heeft nieuwe bodylotions uitgebracht. Op social media werd aan de volgers gevraagd mee te denken over de geur van de bodylotions. Daar werd massaal op gereageerd. Aan de hand daarvan zijn er tien vegan limited-edition bodylotions gemaakt die door de Lush fans zijn verkozen. De bodylotion is in tien geuren te verkrijgen. De prijzen variëren tussen €21,95 en €23,95. 

5. Beautylijn Aleppo

Ben jij op zoek naar een verzorgingsproduct die natuurlijk is? Het merk Aleppo heeft een nieuwe beautylijn gelanceerd, die dan wellicht wat voor jou is. De lijn bestaat uit verschillende producten: (vloeibare) zeep, beautywater, bodyscrub en verzorgingsolie. Deze producten zijn ambachtelijk bereid, puur natuur en mild voor de huid. Ze zijn geschikt voor je lichaam, haar en gezicht. De producten zijn te verkrijgen in vijf geuren, die geïnspireerd zijn door het Middellandse Zeegebied. De prijzen variëren tussen €5,95 en €27,95.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Geruchten dat haar relatie met Ramon op de klippen is gelopen, worden in Story eindelijk door Berget Lewis bevestigd. ‘Het liep niet tussen ons.’ Maar wie denkt dat Berget met liefdesverdriet rondloopt, slaat de plank mis.

Nadat haar eenjarige huwelijk met Sebastiaan van Rooijen strandde, vond zangeres Berget Lewis (46) nieuw liefdesgeluk bij Ramon. Ze was erg zeker van hun relatie toen ze in 2015, een jaar nadat ze elkaar hadden ontmoet, gingen samenwonen. Berget vertelde in Story: ‘Dat is toch een behoorlijk commitment. Dan zeg je toch tegen elkaar: We willen samenblijven. Voor mijn gevoel doe ik ook niets te snel. Ramon en ik zijn nu ruim een jaar samen. We zijn geen jonge mensen, die in een vlaag van verliefdheid zijn gaan samenwonen. We weten heel goed wat we aan elkaar hebben.’ Berget vertelde zelfs dat ze een huwelijksaanzoek zou accepteren. Maar van een bruiloft kwam het niet.  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP 

Vorig jaar leken Froukje de Both en haar vriend Niek van der Bruggen na een tijdelijke breuk gelukkiger dan ooit. Toch zette het koppel deze zomer definitief een punt achter hun relatie. ‘Een breuk is altijd moeilijk,’ zegt Froukje tegen Story.

Afgelopen juni maakten Froukje de Both (46) en Niek van der Bruggen (35) bekend dat het na een relatie van zes jaar over en uit is. ‘We waren vorig jaar al kort uit elkaar gegaan en daarna dachten we echt dat we het samen leuk zouden houden,’ vertelt Froukje nu aan Story. Niets bleek minder waar! ‘Over de precieze reden wil ik niets kwijt. Maar Niek en ik hebben geen ruzie. Een breuk is altijd moeilijk, maar Niek en ik voelen ons nog steeds met elkaar verbonden en we zullen altijd vrienden blijven.’ Froukje zegt voorlopig geen behoefte te hebben aan een nieuwe man.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders