In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie. Deze week zetten we vijf films die je niet kan missen op een rijtje.

Diana Ross: Her love, life and legacy

Vanaf 26 maart is Diana Ross: Her love life and legacy in de bioscoop te zien. De film toont nooit eerder vertoonde beelden, interviews met de familie Ross en Diana's optreden in 1983 in New York. Hét legendarische concert van 'Diamond Diana' in Central Park, dat moest worden stilgelegd door een hevige storm. Er waren ongeveer 1 miljoen bezoekers aanwezig die, zoals beloofd door Diana, de dag erna mochten terugkomen om het einde van het optreden te zien. De Ain't No Mountain High Enough- zangeres produceerde de film zelf met hulp van Spencer Proffer en schakelde de Emmy-award winnaar Steve Binder in als regisseur. Fans van Diana Ross, get ready!

On the Basis of Sex

De veel besproken film over juriste Ruth Bader Ginsburg komt over exact een week uit. De waargebeurde film vertelt het verhaal van een jonge Ruth Ginsburg die haar weg naar het Amerikaanse Hooggerechtshof vecht in een wereld die compleet gedomineerd wordt door mannen. Een film over veel doorzettingsvermogen, vrouwen die hun mannetje kunnen staan en seksisme. Vanaf 7 maart in de Nederlandse bioscopen. 

Sakawa

In Ghana is internetzwendel de best betaalde job van het moment. Dag in dag uit lichten ze rijke Westerse mensen op met oude, gedumpte computers. De film volgt Anna, die zelf internetoplichter wilt worden. Maar hoe kwalijk kan je het haar nemen als je ziet in wat voor omstandigheden zij en haar kind moeten leven. De donkere kant van armoede en het internet worden in beeld gebracht op een nooit eerder vertoonde manier. Sakawa is vanaf 7 maart te zien. 

Article continues after the ad

What Men Want

Voor een gezellig avondje uit met vriendinnen is dit de pérfecte film. De sportagente Ali David wordt steeds vergeten wanneer er een promotie om de hoek komt kijken. Als ze ook nu een, welverdiende, promotie aan haar neus voorbij ziet gaan heeft ze er genoeg van. Door een toevallige samenloop van omstandigheden kan Ali opeens horen wat de mannen rondom haar denken. Met haar nieuwe gave probeert ze de mannen te slim af te zijn. Een hilarische film met heel wat herkenbare punten. De film is vanaf 14 maart in de bioscoop. 

Dumbo

Voor zij die nog nét even iets langer kunnen wachten, staat vanaf 21 maart Dumbo op het programma. Disney nam de fantasierijke Tim Burton als regisseur onder de arm - wat misschien als een vreemde combinatie zou lijken - en recreëerde de populaire tekenfilm. Dreamland, het grote circus waar alles gebeurt, is nóg groter en spectaculairder dan ooit.  De 'echte' versie belooft een magische en wondermooie familiefilm te worden. Dumbo is in Nederland te zien vanaf 21 maart.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: iStock