In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie. Deze week zetten we vijf producten voor jouw persoonlijke mondhygiëne op een rijtje!

1. The Organic Line

Ecodenta komt nu op de markt met drie vegan tandpasta’s. Niet alleen goed voor je gebit, maar ook voor de natuur. Elk van de tandpasta’s is gericht op één specifiek tand-probleem. Zo heb je de de kokostandpasta tegen tandplak, de zouttandpasta voor gevoelige tanden en de tandpasta met papaja voor wittere tanden.

Article continues after the ad

De producten zijn te koop bij onder meer Holland & Barrett, G&W Gezondheidswinkel, Etos, DA-DIO, De Online Drogist en via Topgezondheidsproducten.nl.

2. Boom!

Het klinkt misschien niet zo heel smakelijk, maar is wel heel efficiënt. De mondtabletjes van Toothy Tab zorgen ervoor dat je een schonere mond zou hebben én een frissere adem. Je knabbelt er op eentje vlak voor je je tanden gaat poetsen (niet inslikken) en poetst dan gewoon je tanden. Je tanden voelen meteen veel gladder aan en zien er stralend uit.

https://nl.lush.com/products/boom

3. Peppermint Mist

Ruikt jouw adem ook wat minder fris na je grote koffie of na de lunch? Dit handige flesje heb je altijd op zak en geeft je onmiddellijk weer een frisse adem. Je spuit gewoon één of twee keer in je mond en hebt gedurende enkele uren geen last meer van vieze geurtjes. De mist is volledig biologisch en alcohol-vrij.

http://www.thelazybeetle.com/organic-breath-spray/

4. Pavaani Oil pulling

Oil pulling, letterlijk olie trekken is een oud Ayurvedisch ritueel. Het betekent eigenlijk gewoon dat je je mond spoelt met een olie, vaak is dat kokos- of sesamolie. Je doet het best onmiddellijk wanneer je opstaat, het is namelijk het efficiëntst als je het twintig minuten volhoudt. Zo komen alle bacteriën die er zich ’s nachts op je tanden gevormd hebben, weer los en poets je ze daarna makkelijker weg met je tandenborstel.

https://paavaniayurveda.com/product/oil-pulling-oil-refreshing-mint/

5. Georganics flosdraad bamboe

Deze flosdraad ziet er waarschijnlijk anders uit dan je normaal gezien gewend bent. Hij is volledig zwart, maar dat komt doordat hij gemaakt is van bamboevezels en houtskool. Houtskool heeft een ontgiftende werking en helpt ook verkleuringen op je tanden weer te verwijderen.

https://www.druantia.be/product/georganics-flosdraad-bamboe/

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.