In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie.

Sample sale Lois Jeans Magasin 

Shoppen met korting willen we allemaal! Op 2 en 3 november vindt in The Diamond Factory de sample sale van Lois Jeansplaats. Met kortingen van 70% weet jij de beste fits te bemachtigen. Daarnaast kun je ook zeldzame, handgemaakte items uit Spanje aan je garderobe toevoegen. Klik hier voor alle informatie. 

Article continues after the ad

Museumnacht Amsterdam 

Meer dan vijftig musea en culturele instellingen openen op 3 november om 19:00 uur hun deuren met een speciaal programma, geïnspireerd op de collecties of tentoonstellingen. Tot twee uur ‘s nachts kun je meedoen aan workshops, genieten van livemuziek en een speciale rondleiding volgen. Voor Museumnacht koop je een ticket waarmee je alles kunt bezoeken. 

Foodie Festival Amsterdam 

Het Foodie Festival Amsterdam is het festival voor kookliefhebbers en bakfanaten. Ontmoet kookboeklegende Janny van der Heijden en Amsterdams bekendste patissier Cees Holtkamp. Topfotograaf Jan Bartelsman geeft je tips en tricks tijdens een masterclass foodfotografie. Het vindt plaats op zaterdag 17 november van 12:30 uur – 18:30 uur in de Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam op de Oude Turfmarkt 129 in Amsterdam. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €17,50. Klik hier voor het volledige programma van Foodie Festival 2018 en de verkoop van tickets. 

Margriet Winter Fair 

De feestdagen beginnen dit jaar al op 23 november. Margriet bestaat tachtig jaar! En met wie kun je dat beter vieren dan met je vriendinnen? Geniet onder andere van muziek van Trijntje Oosterhuis, Brownie Dutch, Daniel Cane en Do. Of schrijf je in voor een workshop Bossche bollen maken of hoelahoepen. Tickets kun je hier kopen. 

Amsterdam Light Festival 

Dit jaar vind de zesde editie van het Amsterdam Light Festival plaats. In de donkerste en koudste periode van het jaar kun je genieten van lichtgevende en kleurrijke kunstwerken. Meer dan 40 kunstwerken en installaties van nationale en internationale kunstenaars, designers en architecten zullen de binnenstad van Amsterdam verlichten. Genieten vanaf het water of op het land. Het festival is vanaf 29 november tot 20 januari. Tickets kun je hier kopen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP