In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie. Deze week zetten we leuke evenementen en tentoonstellingen op een rijtje.

Paaspop

Paaspop is inmiddels de traditionele opener van het festivalseizoen geworden. Het festival vindt al vanaf 1974 plaats. De bezoekers van Paaspop kunnen genieten van een mooie, veelzijdige mix van theater, muziek, stand-up comedy, literatuur en wat onbekendere maar zeker niet minder interessante straatartiesten. De 44ste editie van Paaspop vindt plaats van 19 t/m 21 april. Wil jij hier bij zijn? Koop dan SNEL je tickets op deze website

Article continues after the ad

Museumnacht 010

In één nacht ontdekken wat Rotterdam aan kunst en cultuur te bieden heeft? Dat kan op 2 maart tijdens de Museumnacht 010 in Rotterdam. Met een Museumnacht-ticket geniet je tot diep in de nacht van een speciaal programma en loop je zo naar binnen op meer dan 40 locaties in Rotterdam. Met onder andere tentoonstellingen, performances, rondleidingen, dans, theater en feestjes! Kijk voor meer informatie op de website.

Tulp Festival Amsterdam

Het Tulp Festival stuurt je op ontdekkingsreis door alle stadsdelen van Amsterdam. Een wandeling of fietstocht langs de 85 locaties is een prachtige manier voor Amsterdammers én bezoekers om de hoofdstad op een verrassende manier te verkennen. Je kunt de hele maand april genieten van dit kleurrijke festival. Kijk voor alle festivallocaties en meer informatie op de website van het Tulp Festival

Carnaval

Het drie dagen lange volksfeest staat weer voor de deur en is zeker iets wat je een keer wilt meemaken. Het jaarlijkse feest is van zondag 3 t/m dinsdag 5 maart (maar op sommige plekken kun je al veel eerder los) en wordt voornamelijk gevierd in Noord-Brabant en Limburg. Met zijn allen in de polonaise op muziek van een dweilorkest of genieten van de optocht, verkleed als banaan, dansmarietje of clown. Je kan het zo gek niet bedenken. Carnaval is een feest voor iedereen, dus trek je gekste outfit aan en kom langs! Voor meer informatie, klik hier.

Chocoa Chocolade Festival

Chocoladeliefhebbers van alle leeftijden zijn tijdens het Chocoa Festival 2019 welkom om meer te leren over de herkomst, productie en smaak van chocolade. Je proeft het enorme verschil in smaken van goede cacao en betere chocolade, in combinatie met wijn, koffie of speciaalbier bij één van de 85 stands en geniet van smaakcombinaties onder begeleiding van je favoriete chocolademakers. Een festival waar je je vingers letterlijk bij aflikt. Het festival vindt plaats op 23 & 24 februari van 10.00-18.00 uur op de Beurs van Berlage in Amsterdam. Koop je tickets hier online.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: iStock