In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie. Deze week zetten we leuke evenementen en tentoonstellingen op een rijtje.

Unseen Beatles

Deze serie exclusieve foto’s van The Beatles behoort tot een van de grootste privécollecties met Beatles-foto’s ter wereld en werd tussen 1964 en 1966 gemaakt door Robert Whitaker. Doordat de collectie te koop staat, is het waarschijnlijk de laatste kans om deze verzameling te bewonderen. De expositie opent donderdag 24 januari en is zes weken lang te zien. Klik hier voor meer informatie. 

IFFR

Tijdens IFFR (Internationale Film Festival Rotterdam) verandert heel Rotterdam in een filmstad. Het festival organiseert een groot filmprogramma en er zijn een groot aantal evenementen waarbij publiek en filmmakers elkaar ontmoeten: zaalgesprekken, lezingen, debatten, talkshows, live performances en installaties verspreid over de verschillende festivallocaties in Rotterdam. Tickets kun je hier kopen. 

Ijsbeelden festival

Het IJsbeelden Festival is met meer dan 1.200 m² kunstwerken van internationale ijskunstenaars het grootste winterevenement van Nederland. Beleef de betoverende wereld van ijs en glinsterende sneeuw met dit jaar het thema: 'Wereldberoemde verhalen'. Lichteffecten, geluid en projectie maken het nog magischer. Klik hier voor meer informatie.

Article continues after the ad

Rotterdam Chinese New Year

Van 4 t/m 10 februari wordt het Chinese nieuwe jaar traditioneel ingeluid met allerlei activiteiten in het centrum van Rotterdam. Zaterdag begint een optocht langs de Westersingel en Mauritsweg. In het park is ondertussen van alles te beleven rond de Chinese cultuur. Zo kun je je naam laten kalligraferen, iets lekkers halen bij de pop-up restaurantjes en een kijkje nemen in het kooktheater. De viering wordt afgesloten met een vuurwerkshow. Bekijk hier het volledige programma. 

Ice*Amsterdam

Vind je de wintertijd geweldig en vind je het jammer dat de sneeuw maar van kort duur was? Dan is dit weekend je laatste kans om naar het ijsparadijs te gaan in Amsterdam. Ice*Amsterdam is te vinden op het Museumplein in Amsterdam. De perfecte schaatsbaan om het winterse gevoel extra te beleven dit jaar. Klik hier om naar de site te gaan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: iStock