In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie. Deze week zetten we vijf leuke evenementen voor je op een rij.

Nationale Tulpendag

Op Nationale Tulpendag, zaterdag 19 januari 2019 vindt in Amsterdam de officiële aftrap van het tulpenseizoen plaats. Nederlandse tulpenkwekers nodigen iedereen uit om in een speciaal aangelegde pluktuin, pal voor het paleis op de Dam, gratis een bosje tulpen te plukken. Dit jaar is het thema ‘Flowerpower’ en dat komt onder meer tot uiting in het kleurrijke tuinontwerp. Kijk voor meer informatie op Tulpentijd.nl

Amsterdam Coffee Festival

The Amsterdam Coffee Festival is de plek voor koffieliefhebbers: barista's, professionals, koffiebarfanaten, experts of gewoon de nieuwsgierige koffieproever. Er staan meer dan honderd stands met koffiegerelateerde producten. Er is een food market, dj's, cocktails met een stevige shot caffeïne en ongelimiteerde proefmomenten. Voor ieder wat wils dus! Dag-, weekend- en VIP-tickets zijn hier verkrijgbaar.

Ice*Amsterdam

Vind je de wintertijd geweldig? Bezoek dan tot en met 3 februari het ijsparadijs in Amsterdam. Deze winter werd het (nog) niet koud genoeg om op natuurijs te schaatsen, maar dat neemt de pret niet weg. Ice*Amsterdam, te vinden op het Museumplein in Amsterdam, is de perfecte schaatsbaan om het winterse gevoel en de cozy feestdagensfeer toch te beleven dit jaar.

Amsterdam Light Festival

Dit jaar vind de zevende editie van het Amsterdam Light Festival plaats. In de donkerste en koudste periode van het jaar kun je genieten van lichtgevende en kleurrijke kunstwerken. Meer dan 40 kunstwerken en installaties van nationale en internationale kunstenaars, designers en architecten zullen de binnenstad van Amsterdam verlichten. Genieten vanaf het water of op het land. Het festival is vanaf 29 november tot 20 januari. Tickets kun je hier kopen.

Vuur & Vlam Festival

Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 januari wordt met Vuur & Vlam de start van het nieuwe jaar gevierd met vuurshows, installaties en (straat)theater. Geniet van straattheater en rooster marshmallows boven een vuurtje. Voor de kleintjes is er een kinderprogramma met verschillende workshops. Je kunt hier je tickets kopen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto's die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Lieke van Lexmond

André Hazes

Olcay Gulsen

Georgina Verbaan

Barry Atsma

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Met een druk tv-jaar voor de boeg vond Paul de Leeuw (56) het hard nodig even geestelijk bij te tanken. En waarom dan niet het nuttige met het aangename verenigen en meteen een beetje fysiek bijkomen?

Daarom reisde de nog altijd populaire presentator met zijn man Stephan Nugter (50) naar het zonnige Miami Beach in de Amerikaanse vakantiestaat Florida. Even zonder hun zoons Kas (16) en Toby (15), zodat Paul en Stephan samen wat échte qualitytime hadden. Een six- pack heeft de RTL4-ster natuurlijk nooit gehad, maar hij ziet er op zijn manier toch redelijk strak uit. En hoewel een Speedo geen optie meer is, durfde Paul het aan om voor het oog van heel mondain Miami de golven te trotseren in een zwembroek met een ‘Brabants bontje’.

Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? 

Beeld: Edwin Smulders