In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie. Deze week zetten we de leukste familieactiviteiten gedurende het pinksterweekend voor je op een rijtje.

1. Zoomeravonden van ARTIS

Afgelopen weekend gingen de jaarlijkse ARTIS Zoomeravonden van start. En ook dit jaar staan er weer verschillende leuke activiteiten op het programma. Geniet elke zaterdag vanaf 15u van de exclusieve schemeravond-wandelingen, ga mee op zoek naar vleermuizen of ga aan de slag met olifantendrollen! De ARTIS Zoomeravonden lopen nog tot en met 31 augustus. Een ideaal uitje om dit lange weekend mee in te zetten.

Meer informatie vind je hier

2.  Pinkstermarkt

In bijna elke grote stad of dorp is er dit weekend wel een braderij of markt te vinden. Van leuke hebbedingetjes tot echte schatten, je weet nooit wat je tegenkomt op de braderij! Er is muziek, lekker eten en natuurlijk; sfeer. Struin dit weekend gezellig de straten af met het hele gezin en wie weet kom je wel met een leuke vondst thuis.

Article continues after the ad

3. Vondelpark openluchttheater

Deze openluchtactiviteit schreeuwt gewoon sfeer en gezelligheid. Dit gratis 'festival' is perfect als je wil genieten van het mooie weer, met een lekker drankje tussen het groen. Met live muziek van onder andere Trijntje Oosterhuis en foodtrucks die voor ieder wat wils aanbieden is het gegarandeerd een geslaagde avond. 

4. Rrrollend Foodfestival

Ga jij enkel voor het eten? Dan is het foodtruckfestival Rrrollend in Rotterdam het geschikte uitje. Er worden keukens van over de hele wereld aangeboden, aperitiefjes, snacks, dessertjes, lunch of een stuk fruit, je vindt het er allemaal. Met nog wat live muziek op de achtergrond is het een succesvol pinksterweekend.

5. Pinksterfeesten Delfzijl

In Delfzijl gaan ze dit jaar ook weer helemaal all the way. Trek er een weekendje op uit naar Delfzijl en woon de jaarlijkse zeilwedstrijd bij of wandel mee langs de zeedijk. Heel Delfzijl is feestelijk gestemd, dus er is overal wel wat te beleven gedurende het pinksterweekend. Alle informatie over de Pinksterfeesten vind je hier

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Persbericht, VanPlan | Beeld: iStock