In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie.

1. KEES Eten en drinken

Lekkere trek op welk moment dan ook? Bij KEES heb je de keuze uit meer dan vijftig gerechten: huisgemaakte pizza vanuit de houtgestookte pizzaoven, stevige steak van de Josper grill of liever vegetarisch of een rijkgevulde salade? Voor ieder wat wils. Het restaurant is makkelijk de bereiken vanuit de A27. Weer eens wat anders dan een standaard wegrestaurant! Klik hier voor meer informatie.

2. MILK

De Melkweg heeft sinds kort de deuren van haar eigen café/restaurant genaamd MILK geopend. Het café/restaurant, waarvan het interieur geïnspireerd is op het 'American diner'-concept, is de hele dag geopend voor lunch, borrel en diner. Er worden seizoensgebonden gerechten geserveerd met Aziatische invloeden. Het cafe/restaurant is te vinden aan de Marnixstraat 409 in Amsterdam. 

3. Bar Bitterbal

Met 22 verschillende varianten heeft deze bar de grootste selectie bitterballen ter wereld en is er voor iedereen de ‘perfecte bitterbal’.Naast de typische rundvleesbitterballen staan er ook ballen met zwarte truffel, kreeft en pekingeend op het menu. Deze kun je per vijf bestellen. Geef je een borrel? Dan kunnen er ook platters worden besteld, bestaande uit bitterballen met verschillende smaken. De menukaart kun je hier bekijken.

4. Mr. Stacks

Deze zaak staat vooral bekend om de beroemde bubble tea. De kaart is bijna helemaal vegan, op een paar overige opties na. Aan de carnivoren is ook gedacht, daarvoor staat onder andere een stapel pancakes met barbecue chicken en beef bacon op de kaart. Naast heerlijke pannenkoeken kun je hier ook terecht voor lekkere bowl. Mr. Stacks is te vinden aan de Govert Flinckstraat 122 in Amsterdam. 

5. Cereal & Chill

In Amsterdam is weer een nieuwe plek geopend die helemaal in het teken staat van het Amerikaanse ontbijt: ruim 100 verschillende soorten cereal. Je kunt drie soorten ontbijtgranen mixen, kiezen uit verschillende melk en eindigen met toppings. Naast het eten kun je er ook televisie kijken en spelen met een Nintendo. Zo ga je weer even helemaal terug in de tijd. Klik hier voor meer informatie. 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Persbericht

Toen Claudia de Breij verliefd werd op een ander, wilde ze omwille van hun zoontje goed contact houden met haar ex. Dat bleek echter niet een vanzelfsprekenheid. 

Met haar ex-partner Conny, met wie ze zoon Bing kreeg, ging Claudia destijds in relatietherapie om ervoor te zorgen dat ze na de breuk nog bevriend konden blijven. Naar eigen zeggen heeft ze veel geleerd van die sessies. ‘Een heel belangrijke les vond ik dat als je bang bent dat je in je woede iets verkeerd hebt gezegd, je het altijd kunt repa-reren. Dat zeg ik nu zelfs tegen de kinderen.’ Om de beoogde harmonie te bereiken, moest er wel het een en ander gebeuren. ‘Dat heeft de nodige flessen witte wijn en gesprekken gekost,’ bekende Claudia eerder in Story. ‘Maar uiteindelijk is dat helemaal goed gekomen. Ik denk dat dit in elke situatie kan, als je maar bedenkt dat het uiteindelijk om één ding draait: de mensen van wie je het meest houdt en dat zijn de kinderen. (...) Dat heeft er bij ons in elk geval voor gezorgd dat we inmiddels weer heel goed met elkaar omgaan. Ook met z’n vieren.’ 

Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders

Wat doe je als 4-jarig meisje als je je favoriete speelgoed wil kopen? Dan bedenk je natuurlijk een superslim plan om het bedrag bij elkaar te sprokkelen. En dat is precies wat het dochtertje van Marly van der Velden, Sammy-Rose, heeft gedaan. Het meisje heeft zich nu al ontpopt tot een echte onderneemster en besloot om koekjes te verkopen op de straten van Baarn, de woonplaats van het jonge gezin.

De 4-jarige Sammy-Rose is druk met sparen voor een zogenaamde L.O.L.-pop en heeft volgens mama Marly zelf een plan bedacht hoe ze aan het geld gaat komen. 'Ze gaat koekjes en limonade verkopen!' schrijft Marly op Instagram. 'Briljant bedacht.'

Koekjes bakken

Samen met haar vader Mike is Sammy-Rose koekjes gaan bakken. Op zaterdag gingen ze samen de straten van Baarn op om de zelfgebakken koekjes te verkopen. In de winterse kou probeert de kleine onderneemster winkelend publiek over te halen haar koekjes te kopen, zo te zien in een video op Instagram geplaatst door Mike. Daarbij laat hij weten erg trots te zijn om zijn kleine meid. 'Onderneemster in de dop! Ze kwam zelf met dit idee!' staat er bij het filmpje. Schattig!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onderneemster in de dop!!! Ze kwam zelf met dit idee!!! Sound on!! #quote500 #forbes

Een bericht gedeeld door Mike Meijer (@mikemeijer23) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard  | Beeld: Peter Smulders