In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie.

1. KEES Eten en drinken

Lekkere trek op welk moment dan ook? Bij KEES heb je de keuze uit meer dan vijftig gerechten: huisgemaakte pizza vanuit de houtgestookte pizzaoven, stevige steak van de Josper grill of liever vegetarisch of een rijkgevulde salade? Voor ieder wat wils. Het restaurant is makkelijk de bereiken vanuit de A27. Weer eens wat anders dan een standaard wegrestaurant! Klik hier voor meer informatie.

Article continues after the ad

2. MILK

De Melkweg heeft sinds kort de deuren van haar eigen café/restaurant genaamd MILK geopend. Het café/restaurant, waarvan het interieur geïnspireerd is op het 'American diner'-concept, is de hele dag geopend voor lunch, borrel en diner. Er worden seizoensgebonden gerechten geserveerd met Aziatische invloeden. Het cafe/restaurant is te vinden aan de Marnixstraat 409 in Amsterdam. 

3. Bar Bitterbal

Met 22 verschillende varianten heeft deze bar de grootste selectie bitterballen ter wereld en is er voor iedereen de ‘perfecte bitterbal’.Naast de typische rundvleesbitterballen staan er ook ballen met zwarte truffel, kreeft en pekingeend op het menu. Deze kun je per vijf bestellen. Geef je een borrel? Dan kunnen er ook platters worden besteld, bestaande uit bitterballen met verschillende smaken. De menukaart kun je hier bekijken.

4. Mr. Stacks

Deze zaak staat vooral bekend om de beroemde bubble tea. De kaart is bijna helemaal vegan, op een paar overige opties na. Aan de carnivoren is ook gedacht, daarvoor staat onder andere een stapel pancakes met barbecue chicken en beef bacon op de kaart. Naast heerlijke pannenkoeken kun je hier ook terecht voor lekkere bowl. Mr. Stacks is te vinden aan de Govert Flinckstraat 122 in Amsterdam. 

5. Cereal & Chill

In Amsterdam is weer een nieuwe plek geopend die helemaal in het teken staat van het Amerikaanse ontbijt: ruim 100 verschillende soorten cereal. Je kunt drie soorten ontbijtgranen mixen, kiezen uit verschillende melk en eindigen met toppings. Naast het eten kun je er ook televisie kijken en spelen met een Nintendo. Zo ga je weer even helemaal terug in de tijd. Klik hier voor meer informatie. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Persbericht