In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie. Deze week zetten we vijf producten op een rijtje die je klaarmaken voor de zomer. 

1. Beach Protect anti-dehydratatie spray

Op het strand droogt je huid al snel uit, zelfs als je vaak de zee in gaat. In tegenstelling tot wat je zou denken, droogt het zout in het zeewater je huid net nog sneller uit. Met de Beach Protect anti-dehydratatie spray bescherm je jouw huid tegen het droge weer, maar ook tegen het zoute water in zee én de chloor in het zwembad. 

Article continues after the ad

 

 

2. Solait Kids Sun Spray

Dat je je goed moet insmeren voor je de zon ingaat, weet iedereen. Maar de jonge huid van kinderen moet eigenlijk nog beter beschermd worden. Zij zijn het hardste vatbaar voor de UV-stralen en vinden smeren vaak maar stom of vergeten het sneller. De Solait Kids Sunspray is speciaal gemaakt voor kinderen en is volledig waterresistent. Daarnaast werd deze zonnecrème uitgeroepen tot 'Beste Koop' door de Consumentenbond. 

 

 

3. Lime Coolada Body Butter

 

Wanneer je een hele dag in de zon hebt gezeten is het belangrijk om je huid goed te voeden. De body butter van Byron Bay hydrateert je huid en zorgt ervoor dat je huid soepel blijft. Ook je bruin kleurtje blijft zo veel langer zitten en je ruikt nog eens lekker ook! De Lime Coolada body butter bestaat uit aloë vera, avocado, cacao en sheabutter.

 

 

4. Coco Cabana Bodyspray

 

In de zomer ruik je al snel naar een mengeling van zonnecrème en zweet. Dat is niet zo aangenaam. Met de Coco Cabana Bodyspray ruik je de hele dag lang fris en zomers. Parfum is vaak een te zware geur in de zomer, dus is deze bodyspray de perfecte oplossing. Ook voelt de spray erg verfrissend aan én is hij klein genoeg om overal mee naar toe te nemen. Wanneer je het dus even te warm hebt of wat onfris voelt kun je 'm gewoon lekker sprayen. 

 

 

5. After sunspray shimmering oil

 

Natuurlijk is het ook belangrijk dat je na een dagje bakken aftersun gebruikt. Zeker als je verbrand bent! Deze After Sunspray shimmering oil trekt heel snel in je huid, zodat je niet plakt en geen vlekken maakt op je kleren. Door de olie-formule krijgt je huid ook nog eens een extra boost en blijft je gebruinde huid veel langer mooi. Ook rode, verbrande stukken zijn daardoor minder pijnlijk en worden alsnog bruin. 

 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Persberichten, iStock