In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie. Deze week zetten we vijf leuke evenementen op een rij voor tijdens het paasweekend.

1. HEMA paaseieren zoektocht

Het leukste aan Pasen is natuurlijk het jaarlijkse paaseieren zoeken. In meer dan 700 HEMA filialen kun je t/m 22 april op zoek naar ‘blije eitjes’. Met het zoekformulier, verkrijgbaar in de winkel ben je klaar om op pad te gaan. Overal zijn blije eitjes verstopt. Wanneer je alle acht blije eitjes in de winkel gevonden hebt, verdien je een gratis chocoladeverrassing. 

2. Jaarlijkse paasmarkt

In Den Haag kun je drie dagen lang terecht op de Lange Voorhout voor de Paasmarkt. Tijdens Pasen zijn hier bijna 100 stands te vinden waar je lekker kunt shoppen. Een gezellige sfeer gegarandeerd en natuurlijk de mogelijkheid om even lekker uit te waaien aan het strand en om bij één van de strandpaviljoens een drankje te doen. Heerlijk met het aanstaande lenteweer! 

Article continues after the ad

3. Werkspoor festival

Genieten van de zon, lekker eten en gezellige live muziek?  Dat kan dit weekend op het Werkspoor festival. Tijdens het Paasweekend word de Werkspoorkathedraal in Utrecht gevuld met met diverse pop-up keukens. Geniet van de lekkerste hapjes van over de hele wereld en ga op een culinaire ontdekkingsreis. Klik hier voor meer informatie. 

4. Paaskermis

Het is weer tijd voor suikerspinnen, botsauto's en achtbanen! De Paaskermis is weer van start in Deventer. De gemeente Deventer zet zich ieder jaar weer in om de kermissen van een groot programma te voorzien. Zo kun je op tweede paasdag een rondje lopen op de paasbraderie en op 22 april zelfs een vuurwerkshow. 

5. Keukenhof

De Keukenhof in Lisse is de grootste bloementuin ter wereld met ruim zeven miljoen bloembollen die ieder seizoen weer worden geplant. Het is één van de mooiste attracties in Nederland, waar ook veel buitenlandse toeristen op af komen. Van eind maart tot begin mei staan de krokussen, narcissen, hyacinten en tulpen in bloei, dus Pasen is het perfecte moment om de Keukenhof te bezoeken. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, iStock