In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie. Deze week zetten we vijf 'foute' kersttruien voor je op een rijtje.

1. Reinbeer

Deze trui is een musthave voor de echte bierliefhebber. Op de trui staat namelijk een flesje bier afgebeeld als rendier én je krijgt er ook nog eens een flesopener bij! Deze hilarische trui is te koop bij Dolze en kun je hier bestellen. De prijs van de reinbeer kersttrui is € 39,95.

2. Single bells

Dit is een wat stoere en moderne kersttrui. Ben jij single en ready to mingle? Dan is deze trui een echte must! De trui is unisex en kan dus door mannen én vrouwen gedragen worden. Hij is ook in de kleuren groen en rood verkrijgbaar. De trui is te koop bij Etsy en kun je hier bestellen. De prijs van de single bells trui is € 27,35. 

3. Takkie

Deze rode kersttrui heeft een printje van Takkie de hond met een groene kerstmuts. Deze trui kun je met het hele gezin rocken. Hij is er namelijk voor dames, heren én kinderen. Met deze trui gaan jullie zeker de show stelen. De trui is te koop bij de HEMA en kun je hier bestellen. De prijs van de Takkie kersttrui is € 20.

4. Make it rein deer!

Dit is een zwarte, ribgebreide trui waarop een schattig rendier staat afgebeeld met gouden dollartekens. De tekst in combinatie met de dollartekens maakt de trui extra ‘fout’. Nog meer reden om hem te kopen. De trui is te koop bij de H&M en kun je hier bestellen. De prijs van de make it rein deer trui is € 19,99. 

5. I wish it could be christmas everyday

Deze sweater is voor de echte kerstliefhebber die wenst dat het elke dag kerst is. De sweater heeft een ouderwetse look wat de trui juist zo leuk maakt. In deze sweater zul je het zeker niet koud hebben. Door de chenille stof is hij lekker zacht en warm. De sweater is te koop bij de Primark en kost € 20.  

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: iStock, Instagram

Article continues after the ad