In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie. Deze week zetten we vijf 'foute' kersttruien voor je op een rijtje.

1. Reinbeer

Deze trui is een musthave voor de echte bierliefhebber. Op de trui staat namelijk een flesje bier afgebeeld als rendier én je krijgt er ook nog eens een flesopener bij! Deze hilarische trui is te koop bij Dolze en kun je hier bestellen. De prijs van de reinbeer kersttrui is € 39,95.

More content below the advertising

2. Single bells

Dit is een wat stoere en moderne kersttrui. Ben jij single en ready to mingle? Dan is deze trui een echte must! De trui is unisex en kan dus door mannen én vrouwen gedragen worden. Hij is ook in de kleuren groen en rood verkrijgbaar. De trui is te koop bij Etsy en kun je hier bestellen. De prijs van de single bells trui is € 27,35. 

3. Takkie

Deze rode kersttrui heeft een printje van Takkie de hond met een groene kerstmuts. Deze trui kun je met het hele gezin rocken. Hij is er namelijk voor dames, heren én kinderen. Met deze trui gaan jullie zeker de show stelen. De trui is te koop bij de HEMA en kun je hier bestellen. De prijs van de Takkie kersttrui is € 20.

4. Make it rein deer!

Dit is een zwarte, ribgebreide trui waarop een schattig rendier staat afgebeeld met gouden dollartekens. De tekst in combinatie met de dollartekens maakt de trui extra ‘fout’. Nog meer reden om hem te kopen. De trui is te koop bij de H&M en kun je hier bestellen. De prijs van de make it rein deer trui is € 19,99. 

5. I wish it could be christmas everyday

Deze sweater is voor de echte kerstliefhebber die wenst dat het elke dag kerst is. De sweater heeft een ouderwetse look wat de trui juist zo leuk maakt. In deze sweater zul je het zeker niet koud hebben. Door de chenille stof is hij lekker zacht en warm. De sweater is te koop bij de Primark en kost € 20.  

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: iStock, Instagram

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Yolanthe Cabau

Nicolette Kluijver

Tim Douwsma

Rick Brandsteder

Rossana Kluivert

Bekijk alle foto's in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

More content below the advertising

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Als schooldirecteur Anton speelt Diederik Ebbinge (49) in De Luizenmoeder de rol van zijn leven; hij werd een van de populairste en meest nabesproken karakters. Ook in de rollen die hij daarvoor speelde, zoals in Familie Kruys, Soof en Toscaanse Bruiloft, boekte de mollige acteur het nodige succes. 

Het succes bracht hem echter spanningen. Vooral thuis, waar hij met zijn tien jaar jongere vrouw Roosmarijn en hun zoons Lodewijk (11) en Gilles (10) een gezin vormt. Ze hadden een duur huis gekocht, de druk om de hoge kosten te kunnen blijven ophoesten werd te groot. En dat leidde tot relationele problemen. In Volkskrant Magazine vertelt hij daarover openhartig: ‘Het is ook weleens moeilijk tussen ons geweest, hoor. Een jaar of vijf geleden kwam ik in een enorme burn-out terecht. Voor die tijd was ik een tijd vrij onmogelijk.’ Diederik zocht zijn heil in verzachtende softdrugs. ‘Ik blowde heel veel – inmiddels zie ik dat dat voor mij de enige manier was om te ontspannen. Maar ik leefde daardoor dus chronisch onder een deken,’ zegt hij in het interview.

More content below the advertising

Laatste seizoen

Hij was destijds volledig uitgeput. ‘Daar kwam ik overigens pas achter toen ik aan Roos merkte dat ze het zat was, en dat ik mijn gezin zou kwijtraken als ik niet veranderde. Dus toen heb ik een grote omslag gemaakt. En sindsdien is het weer fantastisch tussen ons.’ Het tweede seizoen van De Luizenmoeder wordt tevens het laatste, als het aan Diederik – die de serie schrijft met hoofdrolspeelster Ilse Warringa – ligt. Dat heeft vooral te maken met zijn uitdossing in de tv-hit: ‘Om nog een keer drie maanden met een snor en een permanent rond te gaan lopen, daar heb ik gewoon geen zin meer in.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders