In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie. Deze week zetten we vijf leuke festivals op een rij die binnenkort plaatsvinden. 

1. Amsterdam Open Air

Amsterdam Open Air wordt jaarlijks gehouden in het Amsterdamse Gaasperpark. Er zijn verschillende podia dus echt voor ieder wat wils! Ook is er aandacht voor veel jong talent. Amsterdam Open Air is dit jaar op 1 & 2 juni en biedt ook een gezellige festivalcamping.

Article continues after the ad

amsterdamopenair.nl

2. Pleinvrees

Pleinvrees festival is terug voor een nieuw avontuur op de monumentale NDSM-werf! Met een zeer uitgebreide line-up belooft dit een zeer gezellige dag te worden.

festival.pleinvrees.net

3. Diynamic Festival 

Deephouse label Diynamic en Studio 80 presenteren de zesde editie van hun eigen festival in Amsterdam op 1 juni. Het Diynamic Festival vindt dit jaar wederom plaats in het Amsterdamse Bos. Het evenement heeft twee stages, een grote mainstage en een intiemere tweede stage.

diynamicfestival.com

4. Freshtival Weekend 

Met ontelbare muziek stylen en dingen te doen, is Freshtival een dag die je nooit meer zal vergeten! Het festival vindt plaats op 8 & 9 juni in Enschede.

freshtival.nl

5. Tibute to Woodstock

50 jaar geleden vond Woodstock plaats. Op Tribute to Woodstock eren diverse coverbands de beroemde artiesten van het originele festival. Het festival vindt plaats in Loosbroek op 1 juni en belooft een feest te worden!

tributetowoodstock.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: festivalinfo.nl | Beeld: iStock