In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie. Deze week zetten we leukste evenementen voor je op een rij.

1. Amsterdam Cocktail Week

Wanneer: 11 t/m 17 maart

Van 11 tot en met 17 maart staat onze hoofdstad in het teken van cocktailtrends. 44 Amsterdamse cocktailbars bieden overdag de barkrukken als een plek voor leerzame seminars, workshops en masterclasses over de laatste cocktailtrends. ’s Avonds drinken liefhebbers op diezelfde barkruk speciale, smaakvolle (non-alcoholische) ACW-cocktails. Klinkt dat goed? Bekijk hier de website. 

Article continues after the ad

2. Vegetarische Restaurantweek

Wanneer: 11 t/m 17 maart

De Hippe Vegetariër lanceert in samenwerking met de Vegetariërsbond en diverse partners, een vernieuwde versie van de Vegetarische Restaurantweek. Alle chefs van de deelnemende lunchrooms, cafés en restaurants willen je laten zien, proeven en ervaren hoe fantastisch de groentekeuken kan smaken. Of je nu regelmatig vegetarisch eet, of net begint met een dagje minder vlees: je zult verrast worden. Bekijk hier de website.  

3. Amsterdam Wine Festival

Wanneer: 22 t/m 24 maart

Dit jaar vind alweer de vijfde editie van het  Amsterdam Wine Festival plaats. Het festival staat garant voor drie dagen genieten. 300 open wijnen, workshops, masterclasses, wineflights, druiven stampen zijn slecht een aantal activiteiten tijdens dit festival. Enthousiast geworden? Bekijk hier de website. 

4. Gin Festival

Wanneer: 23 en 24 maart

Voor het eerst is dit festival ook bij te wonen in Leiden. De twee dagen zullen in het teken staan van het proeven en ontdekken van de lekkerste soorten uit binnen- en buitenland. Ben je benieuwd? Bekijk hier de website. 

5. Haarlem bloeit!

Wanneer: april en mei

8 weken lang is Haarlem de bloemenstad van Nederland. Tijdens dit evenement zijn er verschillende activiteiten en tentoonstellingen en komen kunst, kleur, cultuur en bloemen bij elkaar. Bekijk de website hier.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: iStock, Instagram, persbureau's