Wil je een dagje uit, maar is het slecht weer? Laat dat je niet tegenhouden! Niemand zit er namelijk op te wachten om thuis te zitten. Laat je daarom inspireren door onderstaande tips.

1. The Lion King

The Lion King is een mooie en vooral meeslepende musical. De hoofdrolspelers zijn in prachtige kostuums te zien en spelen in de meest mooie decors. Je volgt het verhaal van bekende karakters zoals Simba, Pumbaa en Nala. Ook wordt er veel gedanst en is er muziek van Tim Rice en Elton John te horen. Het is de ideale musical om met het hele gezin te bekijken. Het zal gegarandeerd een sensationele avond worden. Tickets kunnen hier geboekt worden. 

2. Judas

Judas is een psychologische theaterthriller waarin het verhaal van de familie Holleeder te volgen is. Astrid Holleeder heeft een boek geschreven over hoe haar broer, Willem Holleeder, de familie dertig jaar lang heeft geterroriseerd. Astrid en haar zus Sonja zijn met dit verhaal naar buiten gekomen en lopen sindsdien gevaar. Na de bestseller van Astrid is er een toneelstuk van gemaakt. Nieuwschierig naar het verhaal van de twee zussen? Kaarten voor de voorstelling zijn hier te bestellen.

3. Holland zingt Hazes 2019

Holland zingt Hazes is het grootste meezingfeest van Nederland. Het is alweer de zevende keer dat dit feest georganiseerd wordt. Het feest staat in teken van André Hazes en zijn muziek. Op deze avond zullen bekende Nederlandse artiesten aanwezig zijn om de hits van André Hazes te zingen. Het zal een typisch Hollands avondje worden met muziek, drank en vooral gezelligheid. Het feest zal op 22 en 23 maart 2019 plaatsvinden in het Ziggo Dome in Amsterdam. Tickets zijn hier te bestellen.

4. Mamma Mia!

Het nieuwe theaterseizoen is van start gegaan. Dat betekent dat je weer volop kunt genieten van geweldig acteerwerk. Ook de hitmusical Mamma Mia! zal te zien zijn. De zoektocht van Sophie naar haar vader, de band met haar moeder en de grote bruiloft staan hierbij centraal. Natuurlijk zullen ook de bekende hits van ABBA zoals 'Dancing Queen' en 'Knowing Me Knowing You gezongen worden. De musical gaat op 23 september in premiére. Wil je Mamma Mia! zien? Dan kun je hier de kaarten bestellen.

5. The Addams Family

Als je zin hebt in een avondje lachen, dan moet je de voorstelling van The Addams Family bezoeken. Het is griezelig, maar tegelijkertijd ook komisch. Het verhaal gaat over Wednesday Addams, de dochter van The Addams Family. Zij wordt verliefd op Lucas, een jongen uit een doorsnee Nederlands gezin. Hun relatie krijgt heel wat te verduren. De voorstelling wordt ondersteunt door een live orkest en een spraakmakend decor. Je zult een lachwekkende avond beleven! Kaarten zijn hier te boeken.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Theaterclub

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto's die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Lieke van Lexmond

André Hazes

Olcay Gulsen

Georgina Verbaan

Barry Atsma

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Met een druk tv-jaar voor de boeg vond Paul de Leeuw (56) het hard nodig even geestelijk bij te tanken. En waarom dan niet het nuttige met het aangename verenigen en meteen een beetje fysiek bijkomen?

Daarom reisde de nog altijd populaire presentator met zijn man Stephan Nugter (50) naar het zonnige Miami Beach in de Amerikaanse vakantiestaat Florida. Even zonder hun zoons Kas (16) en Toby (15), zodat Paul en Stephan samen wat échte qualitytime hadden. Een six- pack heeft de RTL4-ster natuurlijk nooit gehad, maar hij ziet er op zijn manier toch redelijk strak uit. En hoewel een Speedo geen optie meer is, durfde Paul het aan om voor het oog van heel mondain Miami de golven te trotseren in een zwembroek met een ‘Brabants bontje’.

Dit artikel komt uit Story. Editie 3 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? 

Beeld: Edwin Smulders