In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie.

1. EXIT Het Vergeten Eiland

Leeftijd: 12 - 99 jaar

Article continues after the ad

Spelers: 1 tot 4

Speelduur: 45 minuten

Het meedoen aan een Escape Room wordt steeds meer gedaan, dus waarom zou je het niet naar je woonkamer halen? Dit kan heel makkelijk met dit bordspel. Ontsnap binnen anderhalf uur van het vervloekte eiland door alle puzzels op te lossen en de codes te kraken. Komen jullie er echt niet uit? Dan bevat dit spel ook tipkaarten om een handje te helpen. 

EXIT Het Vergeten Eiland is verkrijgbaar voor €14,95 bij Bol.com

2. Flikken

Leeftijd: 12 - 99 jaar

Spelers: 2 tot 4

Speelduur: 45 minuten

Fans van de hitserie kunnen nu zelf in de huid kruipen van een echte agent en briljant speurwerk afleveren met het officiële Flikken bordspel. Dankzij het dubbelzijdig speelbord kan er zowel in Rotterdam als in Maastricht gespeeld worden. Ga op zoek naar de coördinaten van de plaats delict, lukt het jou deze als eerste te bezetten?

Flikken is verkrijgbaar voor €29,99 bij Bol.com

3. 30 Seconds 

Leeftijd: 12 - 99 jaar

Spelers: 3 tot 24

Speelduur: 30 minuten 

Dit spel wordt gespeeld in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen.  Welk team bereikt als eerste de finish?

30 Seconds is verkrijgbaar voor €26,99 bij Bol.com

4. Pablo Escobar Het Bordspel

Leeftijd: 18 - 99 jaar

Spelers: 2 - 4 spelers 

Speelduur: 60 minuten

Verover je plek in de drugswereld met dit nieuwe bordspel. Geef je volledig over aan het spel en zorg ervoor dat jij de beste wordt in de wereld van drugs, productie, transport én coördinatie en wordt stinkend rijk. De speler die als eerste zijn pakketjes in Florida verkocht heeft mag zichzelf de nieuwe Pablo Escobar noemen. 

Pablo Escobar Het Bordspel is verkrijgbaar voor €34,95 bij Bol.com.

5. Ticket To Ride Germany 

Leeftijd: 8 - 99 jaar

Spelers: 2 - 5

Speelduur: 30 minuten

Ticket to Ride is een serie aan spellen. Elk spel met een andere bestemming. Deze editie is dat Duitsland, waar je je verbindingen tussen de steden moet claimen. Die verbindingen mag je bouwen als je de juiste kaartencombinaties hebt bemachtigd. Maar blijf opletten, je tegenstanders kunnen je snel achterna komen!

Ticket to Ride Germany is verkrijgbaar voor €34,95 bij Bol.com

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: GettyImages, MediaTornado