In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie.

1. EXIT Het Vergeten Eiland

Leeftijd: 12 - 99 jaar

Spelers: 1 tot 4

Speelduur: 45 minuten

Het meedoen aan een Escape Room wordt steeds meer gedaan, dus waarom zou je het niet naar je woonkamer halen? Dit kan heel makkelijk met dit bordspel. Ontsnap binnen anderhalf uur van het vervloekte eiland door alle puzzels op te lossen en de codes te kraken. Komen jullie er echt niet uit? Dan bevat dit spel ook tipkaarten om een handje te helpen. 

EXIT Het Vergeten Eiland is verkrijgbaar voor €14,95 bij Bol.com

2. Flikken

Leeftijd: 12 - 99 jaar

Spelers: 2 tot 4

Speelduur: 45 minuten

Fans van de hitserie kunnen nu zelf in de huid kruipen van een echte agent en briljant speurwerk afleveren met het officiële Flikken bordspel. Dankzij het dubbelzijdig speelbord kan er zowel in Rotterdam als in Maastricht gespeeld worden. Ga op zoek naar de coördinaten van de plaats delict, lukt het jou deze als eerste te bezetten?

Flikken is verkrijgbaar voor €29,99 bij Bol.com

3. 30 Seconds 

Leeftijd: 12 - 99 jaar

Spelers: 3 tot 24

Speelduur: 30 minuten 

Dit spel wordt gespeeld in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen.  Welk team bereikt als eerste de finish?

30 Seconds is verkrijgbaar voor €26,99 bij Bol.com

4. Pablo Escobar Het Bordspel

Leeftijd: 18 - 99 jaar

Spelers: 2 - 4 spelers 

Speelduur: 60 minuten

Verover je plek in de drugswereld met dit nieuwe bordspel. Geef je volledig over aan het spel en zorg ervoor dat jij de beste wordt in de wereld van drugs, productie, transport én coördinatie en wordt stinkend rijk. De speler die als eerste zijn pakketjes in Florida verkocht heeft mag zichzelf de nieuwe Pablo Escobar noemen. 

Pablo Escobar Het Bordspel is verkrijgbaar voor €34,95 bij Bol.com.

5. Ticket To Ride Germany 

Leeftijd: 8 - 99 jaar

Spelers: 2 - 5

Speelduur: 30 minuten

Ticket to Ride is een serie aan spellen. Elk spel met een andere bestemming. Deze editie is dat Duitsland, waar je je verbindingen tussen de steden moet claimen. Die verbindingen mag je bouwen als je de juiste kaartencombinaties hebt bemachtigd. Maar blijf opletten, je tegenstanders kunnen je snel achterna komen!

Ticket to Ride Germany is verkrijgbaar voor €34,95 bij Bol.com


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: GettyImages, MediaTornado 

Uit het oog, maar nooit uit het hart. In een openhartig interview vertelt Andre Hazes (24) over de breuk met zijn zus Roxeanne (25), haar pasgeboren zoontje Fender en wat hij vindt van haar muziek. Ook onthult hij dat hij miljoenen laat schieten voor zijn gezin. Daarnaast gaat André dieper in op de band met zijn moeder Rachel en waarom hij John de Mol als zijn vader ziet...

Hoewel André Hazes en zijn zus Roxeanne al een lange tijd niet met elkaar praten, volgen ze elkaars leven wel degelijk op de voet. Zo kon Roxeanne in 2016 via Instagram vernemen dat haar broertje vader werd. Iets wat ze liever van hemzelf had gehoord, vertelde ze in een interview. Andersom krijgt André via Instagram ook veel mee van het leven van zijn zus. Waar de volkszanger normaal gesproken niet praat over de vete met zijn zus, maakte hij onlangs in de podcast 30 Minuten Rauw van Ruud de Wild op NPO Radio 2 een uitzondering. ‘Mijn zus en ik praten niet met elkaar. We hebben geen hekel aan elkaar en geen bonje, maar we hebben geen behoefte aan elkaar in ons leven,’ aldus André. ‘Het is zonde, alleen ik vind het niet jammer. Er is veel gebeurd in de tijd dat we niet met elkaar omgingen.’ Als Ruud vraagt of de twee de rest van hun leven verwijderd van elkaar blijven, antwoordt André: ‘Ja, dat denk ik wel.’ Desondanks geniet André wel enorm van het recente gezinsgeluk van Roxeanne en haar vriend Erik Zwennes, die op 10 juli de trotse ouders werden van hun zoontje Fender. ‘Ze heeft een heerlijk kind,’ zegt André, opmerkelijk genoeg – hij heeft haar babyzoontje immers nog nooit in het echt gezien. ‘Ik gun haar al het geluk van de wereld. Dat meen ik uit de grond van mijn hart. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 42 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Voor Patricia Paay is de schade door de verspreiding van haar seksvideo groter dan alleen haar vertroebelde imago. Lees in Story welk drama de glamourdiva nog meer trof...

Toen Patricia Paay in februari 2017 te horen kreeg dat er een plasseksfilmpje van haar in omloop was, stortte haar wereld in. In de maanden die volgden, trok Patricia zich volledig terug in haar huiselijke omgeving. Gesteund door haar vierde echtgenoot Robbert Hinfelaar krabbelde ze uiteindelijk voorzichtig uit een diep dal omhoog. Omdat Patricia van mening was dat haar groot onrecht was aangedaan, daagde ze de verspreiders van het filmpje, nieuwswebsite GeenStijl en het twitteraccount Eendenvanger, voor de rechter en eiste daarbij een schadevergoeding van maar liefst 450.000 euro. De rechter oordeelde in juli van dit jaar anders: Patricia had ‘slechts’ recht op een schadevergoeding van 30.000 euro. Met dat bedrag hield Patricia tenminste nog íéts over aan al het leed dat haar was aangedaan, dachten veel mensen.

Ander persoon

Maar niets bleek minder waar, vertelde Patricia onlangs in gezelschap van Story op een Noord-Hollands industrieterrein. ‘Ik heb niets gehad aan die schadevergoeding van 30.000 euro die ik van GeenStijl heb gekregen – mijn advocaat kostte al 45.000 euro,’ aldus Patricia. Een snelle rekensom leert dat de verspreiding van de beruchte plasseksvideo Patricia dus niet alleen haar imago heeft gekost, maar ook nog eens 15.000 euro! Maar dat is niet het enige. Patricia daarover: ‘Mijn spontaniteit is ook weg. Ik ben qua karakter heel erg veranderd. Ik ben minder adrem en durf geen stoute en ondeugende opmerkingen meer te maken. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 42 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: