In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie. Deze week zetten we leukste bordspellen van het moment op een rij. 

1. Escape Room The Game

Spelers: 2 spelers

Spelduur: 60 minuten

Drie jaar geleden bracht Identity Games Escape Room The Game op de markt, en wegens groot succes brengen zij nu een twee-speler versie uit. Lukt het jou en je medespeler om binnen 60 minuten de code te kraken en te ontsnappen? Escape Room The Game is vanaf 15 maart te koop voor maar liefst € 14,99. 

Article continues after the ad

2. Wie is de Mol? bordspel

Spelers: 3 - 6 spelers

Speeltijd: 45 minuten

Na de ontknoping afgelopen zaterdag van Wie is de Mol? is het tijd om het avontuur zelf aan te gaan. Dit spel werkt hetzelfde als de televisieserie, er moeten opdrachten uitgevoerd worden. Maar dat gaat niet altijd even makkelijk, iemand is namelijk de boel goed aan het saboteren. Het bordspel kun je hier kopen voor € 21,95. 

3. Scrabble

Spelers: 2 - 4 spelers

Speeltijd: 90 minuten

Een echte klassieker die nog steeds voor gezelligheid zorgt. Voor wie Scrabble nog niet kent: elke speler moet om de beurt woorden en letters neerleggen met een zo hoog mogelijk aantal punten. Wanneer alle letters op zijn is het spel voorbij en wint de speler met de meeste punten. Scrabble kun je hier kopen voor € 30,95. 

4. 30 Seconds Everyday Life

Spelers: 3 - 28 spelers

Speeltijd: 30 minuten

In tegenstelling tot het originele 30 Seconds spel, vind je in deze editie begrippen over alledaagse zaken binnen en rond het huis. Weet jij al hoe je moederskindje of gehoorapparaat gaat uitbeelden? 30 Seconds Everyday Life kun je hier kopen voor € 32,95.

5. Codenames

Spelers: 2 - 8 spelers

Speeltijd: 15 minuten

Twee teams gaan de strijd met elkaar aan en proberen als eerste contact te leggen met hun spionnen. Elk hoofd van de geheime dienst geeft aanwijzingen door één woord te noemen dat van betrekking is op meerdere worden op tafel. Teamgenoten proberen de woorden van hun kleur te raden zonder daarbij spionnen van de tegenstander aan te wijzen. En natuurlijk wil iedereen uit de buurt van de huurmoordenaar blijven. Codenames kun je hier kopen voor € 19,95. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: iStock | Bron: Persbureau, Bol.com