In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie. Deze week zetten we de vijf leukste bioscoopfilms op een rij.

1. Nobody's Fool

Tanya wordt herenigd met haar zus die net uit de gevangenis komt. Nu deze twee tegenpolen samenwonen, maken zij de meest hilarische en bizarre situaties mee. Bekijk hieronder de trailer.

2. Glass

De personages van Unbreakable en Split komen samen in deze thriller. Na Split, jaagt David Dunn in Glass op Crumb’s bovenmenselijke identiteit van The Beast. Tijdens een aantal escalerende ontmoetingen duikt het duistere gestalte Price telkens op. Hij bezit geheimen die van cruciaal belang zijn voor beide mannen. Bekijk hieronder de trailer.

Article continues after the ad

3. Bon Bini Holland 2

Net wanneer Robertico zijn vriendin Noella in Curacao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een time-out in te lassen. Hij vliegt haar achterna naar Nederland, waar concurrentie op de loer ligt. Voor wie zal ze gaan? Bekijk hieronder de trailer.

4. Replicas

William is een neurowetenschapper die experimenteert met het klonen van mensen. Wanneer zijn vrouw en drie kinderen omkomen bij een auto-ongeluk, twijfelt hij geen moment. Samen met de hulp van een collega geeft hij zijn gezin een 'tweede leven', maar het blijft niet onopgemerkt bij de autoriteiten. Bekijk hieronder de trailer. 

5. Klara en de Gekke Koeien

En dan nog eentje voor de hele familie. Deze animatiefilm gaat over het jonge kalfje Klara die een ster wil worden. Op een dag krijgt Klara een langverwachte brief van haar vader. Ze heeft haar vader al jaren niet gezien en ze besluit hem op te zoeken. Zo komt Klara terecht in het echte boerderijleven vol avontuur. Ze maakt allemaal nieuwe vrienden, maar dan komt plotseling de boerderij in gevaar. Om de boerderij te redden uit de handen van een gemene zakenman, moeten Klara en haar vrienden 100 appeltaarten bakken. Alleen de appels van de boerderij blijven maar verdwijnen… Gaat het Klara en haar vrienden lukken om de dader te pakken, haar droom waar te maken én de boerderij te redden? Bekijk hieronder de trailer.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: iStock