In deze rubriek van Story staan de nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Story-redactie. Deze week zetten we de lekkerste cocktails op een rijtje. 

1. Fizzy Peachtree

Deze cocktail is niet alleen super makkelijk en snel te maken, maar ziet er ook nog eens heerlijk uit. Als je een liefhebber bent van de smaak perzik dan is deze cocktail jouw drankje! Bekijk hier hoe je 'm maakt. 

Article continues after the ad

2. Mimosa

Is champagne meer jouw ding? Dan is deze cocktail ideaal. Er zijn maar twee ingrediënten voor nodig om deze smaaksensatie klaar te maken. Lees hier verder hoe je het drankje bereidt. 

3. Ga­laxy-slush-cock­tail

Deze cocktail lijkt wel van een andere wereld te komen. Het paarse drankje brengt je in hogere sferen. Heerlijk voor bij een magisch etentje. Leer hier hoe je deze cocktail maakt. 

4. Dutch Mojito

Deze cocktail mag natuurlijk niet in het lijstje ontbreken: de Mojito! De Dutch Mojito is een leuke variant op de 'normale' mojito. Lees hier hoe je jouw Mojito Dutchie maakt.

5. Amaretto Sour

Amaretto wordt ook wel de bitterkoekjeslikeur genoemd. Ben je gek op deze koekjes? Dan word je vast ook fan van deze cocktail. De wat zuurdere smaak geeft een verfrissend effect. Bekijk hier welke ingrediënten je nodig hebt.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: iStock