Hoewel Yolanthe geen makkelijke tijd doormaakt, straalt ze op het ene kiekje nog meer dan op het andere. Ook op deze foto heeft Cabau een glimlach van oor tot oor.

De presentatrice matcht met haar zwangere vriendin in een prachtige oranje jurk en maakt verder niet veel woorden vuil aan het plaatje. Wel is ze dankbaar voor alle lieve reacties, zo is te lezen. Yolanthe bedankt haar volgers meerdere malen voor het positieve commentaar.

Sterke vrouw

Het regent dan ook complimenten onder de foto van de actrice. 'Topvrouw met het hart van een leeuw🔥 en echt de mooiste die ik ken meen ik, in karakter en uiterlijk❤️', merkt iemand op. 'Wow heel mooi❤️❤️vind jou echt zo veel kracht uitstralen', schrijft een ander. Hierop reageert Yolanthe: 'Wat lief van je 😘.'

Roerige periode

In haar privéleven maakt Yolanthe een roerige periode door. Wesley en Yolanthe, die in 2010 trouwden, maakten in maart bekend uit elkaar te gaan. Verder deden de twee geen mededelingen over de reden van het besluit. Wesley zei op Instagram wel dat hij het meerdere malen verknald had. De voetballer bevestigde deze maand dat ze officieel uit elkaar zijn en zei schoon genoeg te hebben van alle geruchten die in de rondte gaan. Yolanthe doet tot op heden geen uitspraken over de breuk, maar laat door het delen van inspirerende quotes op social media soms toch doorschemeren wat de situatie met haar doet.

Article continues after the ad

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.