De financiële strijd tussen de Duitse sterrenkapper Omega Bullock en zijn oud-klanten Lilly en Boris Becker bereikt een nieuw dieptepunt.  ‘Wie niet horen wil, moet maar voelen!’ briest Omega in Story. ‘Deze week staat de deurwaarder er aan de deur, die beslag legt op hun spullen!

Article continues after the ad

De Duitse sterrenkapper Omega Bullock heeft het helemaal gehad met zijn voormalige topklanten Lilly en Boris Becker. Die weigeren al twee jaar om hun openstaande kappersrekening van bijna vijfduizend euro te betalen. De bescheiden en gevoelige haarstylist – de lievelingsneef van Tina Turner – die verantwoordelijk is voor de ‘look’ van menig Duitse televisiester en ook glamourprinses Sylvie Meis tot zijn clientèle mag rekenen, beweegt hemel en aarde om Lilly en Boris tot betaling  te bewegen. Maar nu is de maat vol. Om zijn geld alsnog te krijgen, stuurt hij deze week een deurwaarder naar het huis van de Beckers in London. De deurwaarder  moet beslag gaan leggen voor exact 13.338,65 euro: tot dat aanzienlijke bedrag is de openstaande rekening inmiddels door alle juridische kosten en rente opgelopen. deelt Omega met Story. 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 44 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP