De financiële strijd tussen de Duitse sterrenkapper Omega Bullock en zijn oud-klanten Lilly en Boris Becker bereikt een nieuw dieptepunt.  ‘Wie niet horen wil, moet maar voelen!’ briest Omega in Story. ‘Deze week staat de deurwaarder er aan de deur, die beslag legt op hun spullen!

De Duitse sterrenkapper Omega Bullock heeft het helemaal gehad met zijn voormalige topklanten Lilly en Boris Becker. Die weigeren al twee jaar om hun openstaande kappersrekening van bijna vijfduizend euro te betalen. De bescheiden en gevoelige haarstylist – de lievelingsneef van Tina Turner – die verantwoordelijk is voor de ‘look’ van menig Duitse televisiester en ook glamourprinses Sylvie Meis tot zijn clientèle mag rekenen, beweegt hemel en aarde om Lilly en Boris tot betaling  te bewegen. Maar nu is de maat vol. Om zijn geld alsnog te krijgen, stuurt hij deze week een deurwaarder naar het huis van de Beckers in London. De deurwaarder  moet beslag gaan leggen voor exact 13.338,65 euro: tot dat aanzienlijke bedrag is de openstaande rekening inmiddels door alle juridische kosten en rente opgelopen. deelt Omega met Story. 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 44 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders