De dinsdag overleden Johnny Hallyday brak nooit door in de Amerika, maar maakte wel indruk op zijn collega's in de VS. Een aantal bekende artiesten reageerde op Twitter verdrietig op het overlijden van de Franse rockzanger.

Céline Dion noemde hem "een grote in de showbusiness" en zei: "Mijn gedachten gaan uit naar zijn familie en geliefden en de miljoenen fans die hem decennia lang aanbaden." De Canadese liet weten dat Hallyday gemist zal worden, "maar nooit vergeten".

Bon Jovi-gitarist Richie Sambora schreef: "Vaarwel mijn vriend. We zullen je missen,maatje. Bedankt voor alles dat je ons gegeven hebt." Lenny Kravitz deelde twee foto's van zichzelf met de Franse zanger. "Je vriendschap, liefde en steun staan getekend in mijn hart. Het is een eer je te hebben gekend en tijd met jou en je mooie familie doorgebracht te hebben. Je ziel is pure rock-'n-roll." Hij sloot zijn post af met "Repose en paix", Frans voor 'rust in vrede'.

Hallyday, die eigenlijk Jean-Philippe Smet heette, overleed op 74-jarige leeftijd aan de gevolgen van longkanker. Tijdens zijn ruim vijftig jaar durende carrière nam hij meer dan duizend nummers op. Ruim honderd liedjes daarvan schreef hij zelf. De muzikant verkocht 110 miljoen albums en ondernam 181 tournees.

Bron en beeld: ANP

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders