De showbizzwereld staat op social media stil bij de overleden zanger en acteur David Cassidy. Brian Wilson, het boegbeeld van The Beach Boys, zangeres Gloria Gaynor en regisseur Kevin Smith gedenken het voormalige tieneridool.

Brian Wilson schrijft op Twitter dat David in de jaren zeventig vaak bij hem langs kwam. 'We hebben toen nog weleens samen songs geschreven. Hij was zeer getalenteerd en een aardige man.'

Gloria Gaynor

Gloria Gaynor refereert in een tweet aan de rol van Keith die David speelde in The Partridge Family. 'Hij bracht muziek en plezier in de huizen van miljoenen', schrijft de zangeres van I Will Survive. Ook regisseur Kevin Smith refereert aan de tv-serie waarmee David doorbrak als zanger en acteur. 'Keith was een van mijn tv-helden. Hij was grappig EN hij kon zingen.'

Tienerbladen

Marie Osmond, telg van de beroemde Amerikaanse showbizzfamilie, zette een paar covers van popblaadjes uit de jaren zeventig op Twitter. Bij haar foto schrijft ze dat David samen met haar broers de omslagen van de tienerbladen sierde.

Jaap Jansen

In Nederland twitterde radio-dj en politiek verslaggever Jaap Jansen over het overlijden van David. 'De muziekheld uit mijn piepjonge jaren is overleden', schreef hij tijdens het volgen van het marathondebat over de wet-Hillen. In een tweede tweet biecht Jansen op dat hij een poster van zijn idool aan de muur had hangen en ook hetzelfde kapsel droeg.


Bron: ANP | Beeld: ANP

Trijntje Oosterhuis blijft indruk maken met haar slanke lichaam. De zangeres wordt overladen met complimenten. 'Echt bizar, die metamorfose, powerwoman!', schrijft een fan.

Dieet

Trijntje is al een tijdje bezig met afvallen en dat lukt haar goed. De kilo's vliegen eraf! Haar geheim? De zangeres heeft het Alizonne dieet ontdekt, waarbij suikers, koolhydraten of vetten worden gemeden. Trijntje is niet de enige BN'er die aan dit dieet doet, ook Angela Groothuizen is er flink wat gewicht door verloren. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

Beau van Erven Dorens gaat voor een nieuw televisieprogramma veteranen met een oorlogstrauma portretteren. Dat heeft hij bekendgemaakt met een kandidatenoproep op Twitter.

Coachingsreis

Beau wil in zijn programma veteranen de kans geven 'de coachingsreis van hun leven te maken en te werken aan het overwinnen van trauma's om zo weer vol in het leven te staan'.

Eerdere programma's

Beau maakte voor RTL 4 eerder de programma's Five Days Inside, waarvoor hij onder meer een hospice, een tbs-kliniek en een brandwondencentrum bezocht. Dit programma krijgt een tweede seizoen. In de vorige docuserie The Amsterdam Project volgde Beau een aantal daklozen en probeerde hij hen van de straat te krijgen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)