De relatiebreuk van André Hazes en Monique Westenberg lijkt ondanks hun charmeoffensief en uitgevente gezinsvakantie naar Mexico moeilijk gelijmd te kunnen worden. Daarvoor komen er steeds méér geruchten bovendrijven in de beerput die André’s privéleven nu dreigt te worden...

Zoals Story twee weken geleden al meldde, zijn André Hazes (24) en zijn 40-jarige vriendin Monique Westenberg uit elkaar. Waar Monique met zoontje André jr. (1) achterbleef in haar woonwagen op een industrieterrein in Rotterdam, betrok André een riante huurvilla in Nieuwersluis, een geliefd plaatsje aan de Vecht. Op Instagram wekken André en Monique op hun eindeloze stroom Instagramfoto’s nog de indruk dat ze zelfs tijdens hun liefdespauze als vanouds jolig met elkaar omgaan, de realiteit is anders. In de artiestenwereld circuleren al weken de meest uiteenlopende verhalen over André, die niet voor niets een graag geziene gast is op showbizzfeestjes met een hoop drank en vrouwen. De speelse zanger zou het vooral erg gezellig hebben met een sexy, rondborstige vrouw. Die zou tijdens de laatste concertreeks van Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome in Amsterdam voor het eerst in het gezelschap van André zijn gesignaleerd. ‘Ik heb van zeer dichtbij gezien hoe André deze aanhankelijke dame geregeld ontving in zijn kleedkamer,’ aldus een bron, die wel kan begrijpen waarom André jr. is gevallen voor de charmes van de mysterieuze vrouw. ‘Ze is een prachtige verschijning. Van Indische komaf, en net als Monique een stuk ouder dan André.’ 

Lees het hele artikel in Story editie 19. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Peter Smulders

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Een tweede kindje adopteren was al een tijdje een grote wens van Wesley Sneijder en Yolanthe. Binnenkort zou die wens misschien werkelijkheid kunnen worden. "We wachten nu tot we worden gebeld."

Een kwestie van weken is het echter niet, benadrukt de presentatrice van het nieuwe RTL-programma The Talent Project. "Het kan nog wel twee jaar duren voordat we iets horen. Als het komt, dan komt het."

Happy family

Yolanthe werd na een lang en medisch traject in 2015 voor het eerst moeder van haar zoontje Xess Xava. Daar is ze nog altijd zielsgelukkig mee. "Ik heb Xess altijd bij me, hij is mijn alles", zegt ze.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some true artists over here 👩🏻‍🎨👨🏼‍🎨😁🎨

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Wesley kreeg eerder al een zoon uit een eerdere relatie, de nu elfjarige Jessey.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My boy ❤️

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron, beeld: ANP