Yvon Jaspers viert eind dit jaar haar koperen huwelijk. Nog altijd behoren zij en echtgenoot Pieter tot de meest gelukkige showbizzstellen. In Story vertelt Yvon wat het geheim is van hun liefdevolle relatie, maar heeft zij ook bewondering voor haar Pieter omdat ze niet altijd de makkelijkste is. Een ‘speciale regeling’ blijkt hun relatie op de rit te houden...

De grote dag

Yvon Jaspers (44) kan het zich nog als de dag van gisteren herinneren. Toen ze haar grote liefde Pieter van Beukering (50) haar jawoord gaf, was ze vijf maanden zwanger van dochter Keesje. Dat was in 2005, het jaar van haar grote doorbraak met Boer zoekt Vrouw. Voor de Grote Dag waren ze speciaal afgereisd naar het Friese Joure, omdat ze alleen daar door Ed Nijpels, een goede vriend van hen, getrouwd konden worden. ‘En nog altijd zijn we net zo gelukkig als op die dag,’ vertelt Yvon aan Story. ‘Pieter en ik zijn al heel lang samen. Maar ook echt héél gelukkig. We genieten van dezelfde dingen, zoals gezinsvakanties en het inrichten van ons huis. Pieter en ik kunnen allebei enorm blij worden van een bepaalde aanschaf. Ik denk dat dat helpt om een gelukkig huwelijk te hebben én te houden.’  

Regeling

Yvon was 28 toen ze Pieter voor het eerst ontmoette. Wederzijdse vrienden hadden hen aan elkaar gekoppeld. ‘Pieter had net een relatie van dertien jaar achter de rug, en ik twee relaties van drie en vier jaar. Dan heb je een iets afwachtende houding. Maar het klopte tussen ons.’ Wel vond Yvon het moeilijk dat Pieter, die bioloog is, soms maandenlang voor zijn werk op reis moest. ‘Dat vond ik vreselijk en stak ik niet onder stoelen of banken,’ vertelde ze eerder in Libelle. ‘Inmiddels ben ik daar een beetje op teruggekomen,’ lacht Yvon. ‘Want ik ben zelf ook veel gaan reizen. Het afgelopen jaar was ik voor Boer zoekt Vrouw internationaal continu onderweg. Canada, Afrika, Amerika, Frankrijk en Roemenië. Dat waren behoorlijk wat vlieguren. Maar thuis is de balans nooit weg. Pieter en ik hebben de afspraak dat altijd één van ons thuis is als de ander naar het buitenland gaat.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 37 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

 

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders