Zelfs voor zijn eigen moeder Patty Harpenau hield Dotan (31) zich onvindbaar. Story spoorde de om zijn uitgekomen bedrog bekritiseerde zanger op in Amsterdam, waar hij vertelt hoe het met hem gaat. Pikant: Dotan laat in het midden wat Caro Emerald (37) op dat moment bij hem thuis doet... en waarom ze zo betrapt reageren!

Toen zanger Dotan Harpenau in april door de Volkskrant werd ontmaskerd als een stelselmatige leugenaar, die jarenlang tal van nepaccounts van zogenaamde fans op social mediahad aangemaakt om zijn populariteit te bevorderen, keerde praktisch het gehele land zich tegen hem. Hoewel Dotan eerst probeerde stilzwijgend onder de publieke druk uit te komen, besloot hij later alsnog een video op zijn Facebookpagina te plaatsten, waarin hij spijt betuigde. Ook zat hij aan tafel in RTL Late Night, waarin presentator Humberto Tan hem alle gelegenheid gaf om in vaagheden te blijven praten. Na deze uitzending verdween Dotan van de radar. Niemand wist waar de zanger verbleef.  Maar Story vond Dotan het afgelopen weekend! Hij bleek gewoon thuis te zijn in zijn appartement nabij het hoofdstedelijke Vondelpark in Amsterdam. ‘Je overvalt me een beetje,’ zegt Dotan tegen uw Story-verslaggever, als hem de vraag wordt gesteld hoe het met hem gaat. Zoekend naar woorden vertelt hij: ‘Ik ben genoeg lastiggevallen de afgelopen tijd. Er is een hoop gebeurd. De afgelopen weken heb ik de rust gevonden om alles wat er voorgevallen is te verwerken, en mijn leven weer op te pakken.’

Alleen wat doet Caro Emerald daar? Lees het hele verhaal in Story editie 22. Nu in de winkel.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders

Op 10 juli werden Roxeanne Hazes en haar geliefde Erik Zwennes de trotse ouders van hun zoontje Fender, en binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje. Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend, maar Xander de Buisonjé heeft al wel een paar andere belangrijke details verklapt.

Las Vegas

Aan RTL Boulevard heeft de zanger verteld dat de plechtigheid zal plaatsvinden in Las Vegas. ‘Ik hoor vanzelf wanneer het is’, zegt hij. Dat is niet het enige wat de zanger over het huwelijk gezegd heeft; óók onthult hij wie Roxeanne en Erik in de echt zal verbinden.

B.A.B.S.

Die schone taak ligt bij niemand minder dan… Xander zelf! ‘Ik heb een hele leuke band met Rox, ik ga ze ook trouwen’, aldus de zanger die bovendien Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is. ‘Dat hebben ze me gevraagd.’

Niet trouwen

Wegens de afwezigheid van haar vader was Roxeanne eigenlijk niet meer van plan om ooit nog in het huwelijksbootje te stappen. ‘Ik heb jarenlang gezegd dat ik niet wil trouwen, omdat mijn vader me niet kan weggeven. Daarmee is mijn beeld dat papa mij als prinsesje kan weggeven, weg’, zegt ze zelf in het entertainmentprogramma. Erik bracht daar verandering in. ‘Toen hij het vroeg, dacht ik: ja, natuurlijk wil ik met jou trouwen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Lotte en Thijs zitten op een fijne school in een leuke klas, bij de lieve juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en verandert alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel.

Zouden ze ooit nog van haar afkomen? Een heerlijk spannend boek voor kinderen vanaf acht jaar, geschreven door de gerenommeerde schrijfster Carry Slee. Story geeft tien exemplaren weg! 

Vul hier het winformulier in een maak kans.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.