De Nederlandse acteurs Jeroen Spitzenberger en Tobias Nierop zijn dit weekend te zien in een aflevering van CBS-hitserie Ransom. Zij vertolken een gastrol in een episode die vertelt over de ontvoering van de dochter van een Nederlandse zakenman en een machtige politica, maakten hun agentschappen zondag bekend. 

De serie Ransom van producent Frank Spotnitz (X-Files, The man in the High Castle) vertelt over het werk van de succesvolle gijzelingsonderhandelaar Eric Beaumont. De verhalen zijn deels gebaseerd op de levens van twee échte onderhandelaars, Laurent Combalbert en Marwan Mery.

Meer dan honderd landen 

Ransom is in meer dan honderd landen te zien. CBS zond de aflevering waarin de twee Nederlanders meespeelden zaterdagavond (lokale tijd) uit. Het is niet bekend wanneer de episode in Nederland te zien zal zijn.

Spitzenberger is in Nederland vooral bekend van zijn rollen in hitfilms als Alles is Liefde en De Tweeling. Momenteel staat hij in het theater met het stuk Terror. Tobias Nierop was onder meer te zien in de film Chez Nous en de serie Project Orpheus.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders