Hoewel het gehele trio bij hoog en laag blijft volhouden dat er niks is gebeurd op Curaçao en er geen sprake is geweest van vreemdgaan, lijken de beelden er niet om te liegen. André zou namelijk de nacht hebben doorgebracht bij Monique.

De zanger is gespot bij de villa van Westenberg, waar hij pas laat in de ochtend weer vertrok, zo meldt een weekblad. Alles wijst er dus op dat de voormalig geliefden in ieder geval samen in een huis hebben geslapen, maar hoe en wat er precies is voorgevallen is niet duidelijk. 

Article continues after the ad

Zoontje

Monique woont in deze villa in Berkel en Rodenrijs samen met zoontje Dré. Het kan dus ook dat André simpelweg op bezoek was om quality time door te brengen met de grote, kleine man. Hoe dan ook: de geruchtenmolen draait hierdoor nog steeds op volle toeren.

Vreemdgaan

Ook op Curaçao zou er al het een en ander zijn voorgevallen tussen André en Monique. Volgens Bridget is hier niks van waar, zo vertelt ze tijdens de Ochtendshow op radio 538. \Naar mijn weten is daar niks gebeurd, maar als het anders is....(..) Maar ik weet dat niet en daar is niks op gebaseerd.' Ze zouden volgens haar vooral te verschillend zijn. 'Onze levensstijlen kunnen moeilijk samen en dan denk je toch: gaan we hierin investeren of pakken we even onze rust? (...) Soms is het beter om je verlies te pakken. Want het was superleuk, wij hebben echt een leuke tijd gehad.'

Bron: Privé, Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.