Voor de buitenwereld lijken Yvon Jaspers en haar man Pieter een droompaar. Maar thuis in Loenen aan de Vecht kan het flink knetteren! Onlangs nog zorgde de drukke agenda van de Boer zoekt Vrouw-presentatrice voor de nodige spanning tussen hen.

Met Boer zoekt Vrouw, dat op 16 september weer begint, heeft Yvon al jaren een waar kijkcijferkanon in handen, waaraan ze zich logischerwijs stevig vastklampt. Maar haar intensieve werkschema legt dus wel de nodige druk op haar huwelijk. Gelukkig werd Pieter na de aanvaring niet naar de logeerkamer verbannen; er was al spoedig een oplossing gevonden door iemand in te schakelen die de kinderen kon opvangen.

Moestuin

Ook vertelt Pieter in één adem door hoe Yvon hem nog steeds weet op te winden, vooral als ze aan het werk is in haar moestuin. ‘Als ik haar trots rabarber zie afsnijden op blote voeten in haar korte broek, vind ik haar nog altijd weergaloos aantrekkelijk en sexy. Daarvoor hoeft ze wat mij betreft geen hoge hakken te dragen, hoewel dat haar op de rode loper ook elegant staat. Maar eigenlijk vind ik haar naturel zonder enige opsmuk het allermooist.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 34 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders