Het wiegje staat al klaar: Rolf Tangel wordt binnenkort vader van een dochtertje! De spanning is om te snijden, want zijn kleine meid kan elk moment geboren worden.

Rolfs vriendin Gabriëlla is over zes weken uitgerekend, maar de kans is groot dat het meisje eerder geboren wordt. De ex van Barbie laat aan Shownieuws weten dat de baby al is ingedaald. De aanstaande ouders zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met de babykamer. Die is inmiddels af; het stel is helemaal klaar voor de komst van hun dochtertje.

Article continues after the ad

Derde kind

Dit wordt het derde kindje van Rolf. Hij heeft nog een zoontje, Romario, uit een eerdere relatie. Ook heeft hij nog een puberzoon, met wie hij jaren geen contact had. De veertienjarige Vergilio stond deze zomer ineens voor zijn neus. 'Nadat hij onlangs aanbelde heb ik wel gelijk gezegd: ‘We gaan je moeder bellen, want ik wil geen gedoe,'' vertelt de pornoster. Rolf en zijn zoon mogen nu elkaar weer regelmatig zien. Sterker nog, hij is nu ieder weekend te vinden bij Tangel. 'Ik heb haar gebeld en het was goed. Ze zegt dat hij nu echt een vaderfiguur nodig heeft. Ik zei: ‘Dat heb ik wel vaker tegen je gezegd.’ Maar nu de nood aan de man is, luistert ze wel.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.