Het is niet zomaar een maandag voor Milano van der Plas (5). Het zoontje van Samantha de Jong en Michael van der Plas gaat vandaag weer naar school! 

Milano heeft zijn eerste dag in groep 2. Behoorlijk spannend, maar op het kiekje dat zijn vader plaatst ziet hij er vrolijk en ontspannen uit. 'Hij heeft er zin in hoor groep 2,' schrijft Michael erbij. De voormalig realityster brengt zijn zoon weg naar school met de auto. 'Veel plezier in jouw nieuwe schooljaar,' wenst een Instagramvolger Milano toe. 

Geen voogdij

Samantha heeft momenteel geen voogdij over haar twee kinderen. Hoewel ze hen wel af en toe mag zien, woont Angelina bij haar oma en Milano bij zijn vader, Michael van der Plas. Een niet normale situatie, aldus de realityster. De blondine besloot dit weekend om het rapport te delen dat de jeugdzorg-medewerker heeft gemaakt na een gesprek met Samantha. 'Barbie' zou onder meer graag hebben dat Gerrit mee mag naar de bezoeken aan haar kinderen en het koppel zou boos zijn geweest nadat het verleden van de Haagse werd opgerakeld.

Broer en zus groeien apart op

Maar wat Samantha vooral raakt is dat haar beide kinderen niet onder een dak 'mogen' wonen. 'Hier een verslag. Vinden jullie het ook normaal dat broer en zus apart opgroeien? Even serieus te triest voor woorden. Ik wilde met jullie mededelen hoe Jeugdformaat hun ware aard laat zien. Hier hou ik het bij 😞😞.' Ook haalt de Jong nog rechtstreeks uit naar de vrouw van Jeugdformaat in een post en video. Het rapport is inmiddels van sociale media verwijderd.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.