Kim Kardashian en Kanye West schijnen hun vierde kindje snel te kunnen verwelkomen. De bevalling van de draagmoeder van het stel is namelijk begonnen.  

Geboorte zoon

Kim en Kanye schijnen donderdagavond naar het ziekenhuis te zijn gekomen om bij de geboorte van hun zoon te zijn. Dit is het tweede kind van het echtpaar dat via een draagmoeder wordt geboren. Bij de eerste twee zwangerschappen van Kim kreeg ze namelijk te maken met complicaties, waardoor het haar werd afgeraden zelf nog kinderen te dragen. 

Article continues after the ad

Ellen

Het nieuws kwam naar buiten tijdens de talkshow van Ellen DeGeneres. Kourtney Kardashian verscheen namelijk samen met zes kleinkinderen van Kris Jenner als verrassing. Hier vertelde ze vervolgens dat het de bedoeling was dat Kim ook zou komen, maar de verrassing moest missen omdat de draagmoeder aan het bevallen is. 

Gezin

Kim en Kanye zijn al ouders van dochters North (5) en Chicago (zestien maanden) en zoon Saint (3). Het stel had het geslacht van hun vierde kind eigenlijk nog geheim willen houden, maar North verklapte het per ongeluk op het schoolplein. Zo vertelde Kim eerder in de realityserie van de familie, Keeping Up With The Kardashians.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & Beeld: ANP